Επιμένει ο Τσαβούσογλου: Τούρκοι κομάντο κατέβασαν τη σημαία!

Επιμένει ο Τσαβούσογλου: Τούρκοι κομάντο κατέβασαν τη σημαία!

«Και αν χρειαστεί θα το ξανακάνουν» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος επανέφερε τη θεωρία των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο, λέγοντας ότι «σε πολλά νησιά δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία»

cavousoglou708_1
Μετά τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπεναλί Γιλντιρίμ που ανακοίνωσε ότι η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε από τη βραχονησίδα την ελληνική σημαία την σκυτάλη των δηλώσεων για το συγκεκριμένο θέμα πήρε ο υπουργός εξωτερικών ο οποίος ανακοίνωσε μάλιστα ότι την επιχείρηση έφεραν εις πέρας... τούρκοι κομάντο!

Συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου σημείωσε ότι την σημαία την κατέβασαν Τούρκοι κομάντο και ότι αν χρειαστεί θα το ξανακάνουν.

Ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στον Έλληνα υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο λέγοντας: «Τον χαρακτηρίζουν κάποιοι στην Ελλάδα καλό παιδί, κάποιοι άλλοι κακομαθημένο. Αγαπάει τον λαϊκισμό αλλά δεν πρέπει να χαλάσουμε τις σχέσεις λόγω αυτού του προσώπου».

Τέλος, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών μίλησε και για τη Συνθήκη της Λωζάννης, λέγοντας ότι «σε πολλά νησιά δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία», ενώ δήλωσε ότι «χωρίς να υπάρχει ένταση, μπορεί να λύσουμε αυτά τα προβλήματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης