Πλοίο με 198 επιβάτες προσέκρουσε στο λιμάνι στο Αγκίστρι

Πλοίο με 198 επιβάτες προσέκρουσε στο λιμάνι στο Αγκίστρι

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο Κέντρο Υγείας Αίγινας

axaios_0_large
Στο λιμάνι του Σκάλας Αγκιστρίου προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΑΧΑΙΟΣ, με 198 επιβάτες. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα.

Από αυτά, τρεις γυναίκες κι ένας άντρας μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους, στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενώ μία ακόμα γυναίκα, 64 ετών, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, τέσσερις εξ αυτών, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.

Το πλοίο μετέφερε 13 αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και 8 δίκυκλα.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πρόσκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Το ΑΧΑΙΟΣ εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιάς.

Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του πλοίου. Το «ΑΧΑΙΟΣ» αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολοθούντα νηογνώμονα προκειμένου να λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοϊας και να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Οι επιβάτες αναμένεται επίσης να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης