Αλέξανδρος Σταματιάδης: Χειρουργήθηκε για αιμάτωμα στον πνεύμονα

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Χειρουργήθηκε για αιμάτωμα στον πνεύμονα

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή μετά την επίθεση ληστών

stamatiadis
Σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο της δύσκολης και απρόβλεπτης «διαδρομής», που διανύει από τη Μεγάλη Δευτέρα μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», βρίσκεται ο επιχειρηματίας, κ. Αλέξανδρος Σταματιάδης το τελευταίο 24ωρο.

Ο 52χρονος παραμένει σε καταστολή και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την περασμένη Τρίτη, αναφέρεται πως «η κλινική του κατάσταση κρίνεται ικανοποιητική» και πως «οι ζωτικές του λειτουργίες υποστηρίζονται επαρκώς». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το protothema.gr, από χθες το πρωί η πορεία του ασθενούς βρίσκεται στο μικροσκόπιο των γιατρών μέσα στη Μονάδα καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος στον πνεύμονα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ανησυχεί ιδιαίτερα τους θεράποντες γιατρούς του ασθενούς καθώς επήλθε σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό, σε έναν ασθενή πολυτραυματία και υπό ανάρρωση από βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας από ληστές στην οικία του στην Κηφισιά, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης