Καμμένος με τον πρεσβευτή ΗΠΑ παρακολούθησαν live την προσπάθεια εντοπισμού του Mirage 2000-5

Καμμένος με τον πρεσβευτή ΗΠΑ παρακολούθησαν live την προσπάθεια εντοπισμού του Mirage 2000-5

Άγνωστο τι προκάλεσε το αεροπορικό ατύχημα - Στη θαλάσσια περιοχή ΒΑ της Σκύρου επικρατούσε χαμηλή νέφωση και άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 1-2 μποφόρ - Στο Πεντάγωνο βρέθηκαν ο διοικητής των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη-Αφρική και δύο Αμερικανοί υφυπουργοί

pyatt_kamenos
Ακούστε LIVE όλες τις εξελίξεις στο ΘΕΜΑ 104,6

Σε live μετάδοση παρακολούθησαν  την επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην ΕλλάδαΤζεφ Πάιατ.

Ο κ. Καμμένος και ο κ. Πάιατ συμμετείχαν στην συμβουλευτική επιτροπή υψηλού επιπέδου Ελλάδας -ΗΠΑ που συνεδρίαζε στο κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συμπτωματικά, την ώρα που χάθηκε το Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μέχρι τώρα, περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 κατέπεσε στη θάλασσα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζεφ Πάιατ παραμένουν στο ελληνικό Πεντάγωνο παρακολουθώντας την προσπάθεια εντοπισμού του αγνοούμενου Mirage 2000-5.

Στην αμερικανική αποστολή της οποίας προϊσταται ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα συμμετέχουν κι άλλοι υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι μεταξύ των οποίων ο πτέραρχος Τοντ Γουόλτερς, επικεφαλής της διοίκησης αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων Ευρώπης-Αφρικής, ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα Τζόναθαν Κοέν και ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τόμας Γκόφους, αρμόδιος για τις σχέσεις  των ΗΠΑ με την ΕΕ και τις ευρωπαϊκές χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης