Πέθανε και δεν είδε ποτέ την τιμωρία των βασανιστών της η 87χρονη από το Κερατσίνι

Πέθανε και δεν είδε ποτέ την τιμωρία των βασανιστών της η 87χρονη από το Κερατσίνι

Οι άγριοι κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης και την είχαν βασανίσει, βγάζοντάς της μέχρι και τα δόντια

ilikiomeni
Πέθανε και δεν είδε ποτέ να δικαιώνεται η 87χρονη ηλικιωμένη κ. Γεωργία από το Κερατσίνι, η οποία τον Φεβρουάριο του 2015 έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι από μια σπείρα άγριων κακοποιών, που της έβγαλαν μέχρι και τα δόντια με ένα σουβλί.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η κόρης της άτυχης ηλικιωμένης, η 87χρονη γυναίκα πέθανε χωρίς ποτέ να δει την απονομή δικαιοσύνης για όσα υπέστη από τους βασανιστές της.

«Η υγεία της μητέρας μου επιδεινώθηκε και άρχισε να κάνει εμετούς, γιατί είχε τα χτυπήματα αυτά στο κεφάλι της και τελικά κατέληξε. Φανταστειτε της έσκισε το κομπινεζόν της και για να μην φωνάζει της έβαλε στο στόμα της την τιράντα από το ρούχο και της πέρασε μια κάλτσα στο κεφάλι για να σταματήσει. Η μητέρα μου πέθανε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Όταν έγινε το περιστατικό η μητέρα μου ήταν 87χρονων» λέει η κόρη της κ. Γεωργίας.

Η κ. Γεωργία, έμενε χρόνια στο Κερατσίνι στην οδό Κολοκοτρώνη 2 και τον Φεβρουάριο του 2015 μπήκαν στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν για να την κλέψουν.

Η άτυχη γυναίκα, την ώρα που μπήκαν μέσα στο σπίτι της οι δράστες, κοιμόταν. Ωστόσο ο ένας από αυτούς την καβάλησε, την έγδυσε και της έβγαλε το δόντι με σουβλί, της βούλωσε το στόμα με την τιράντα του ρούχου της και την κουκούλωσε με μια κάλτσα.

«Την πρώτη φορά της είχαν πάρει 600 ευρώ και μια τηλεόραση και την δεύτερη φορά μετά από δέκα μέρες που ξαναμπήκαν τα ξημερώματα, την ρωτούσαν που έχει τα χρήματα γιατί δεν έβρισκαν τίποτα να της πάρουν. Μαξιλάρια και στρώματα αυτός τα είχε τρυπήσει με ένα σουβλί και από τα νεύρα του είχε "καβαλήσει" την μητέρα μου και προσπαθούσε να της πάρει τα χρυσά δαχτυλίδια και επειδή δεν έβρισκε τίποτα άλλο της ξερίζωσε με ένα σουβλί το δόντι, της έβαλε στο στόμα το κομπινεζόν και της πέρασε την κάλτσα και η μητέρα μου για να κερδίσει χρόνο του έδειχνε ένα κομοδίνο που είχε με συρτάρια. Αυτός έφυγε από πάνω της και τότε βρήκε την ευκαιρία και έσκισε την κάλτσα για να παίρνει αέρα» είπε.

Κλείσιμο
Όταν μάλιστα δεν βρήκε χρήματα της τρύπησε τον λαιμό και διαπέρασε το στήθος της με τρεις βελόνες και της άφησε εκεί.

«Εκείνος από τα νεύρα του, επειδή δεν έβρισκε κάτι στα συρτάρια πήρε κάτι βελόνες και τις πέρασε στο στήθος της μάνας μου και μετά πήρε το σουβλί της σήκωσε το κεφάλι προς τα πίσω και την τρύπησε τρεις φορές αριστερά στην τραχεία. Μετά, η μητέρα μου τον κλώτσαγε ώσπου αυτός απηύδησε μαζί της, και σε συνδυασμό με μια πόρτα που έκλεισε δίπλα, την άφησε και έφυγε. Ξερίζωσαν το δόντι της με το σουβλί και την τρυπούσαν με τις βελόνες στο σώμα της, όπως στο στήθος της, που της πέρασαν μια βελόνα από το ένα μέρος στο άλλο» υπογράμμισε.

Η κ. Γεωργία, παρά την ηλικία της, πάλεψε με τον δράστη, χτυπώντας τον με τα πόδια και τα χέρια της και κατάφερε και γλίτωσε μόνο όταν προσποιήθηκε την νεκρή.

«Αυτά δεν τα αμφισβητεί κανείς γιατί τα είδαν και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και οι άνθρωποι του νοσοκομείου στο Τζάνειο. Ο δικηγόρος τους ισχυριζόταν πως η μητέρα μου είχε αλτσχάιμερ. Όταν είδα στις ειδήσεις το τελευταίο διάστημα την αύξηση της εγκληματικότητας και ειδικά στα σπίτια με τους ηλικιωμένους σοκαρίστηκα γιατί μου θύμισαν το περιστατικό της μητέρα μου. Η εντολή της αστυνομίας στο ότι πρέπει να κοιμόμαστε δεν είναι σωστή γιατί και η μητέρα μου κοιμόταν και ο κακοποιός, έσπασε το τζάμι, έβαλε το χέρι του ξεκλείδωσε και καβάλησε την μητέρα μου και έγδυσε και δεν της άφησε ούτε το εσώρουχο»

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, στα μέσα του 2016, η κ. Γεωργία άφησε αυτόν τον κόσμο και πήγε να ξεκουραστεί, χωρίς ποτέ να δει τα ανθρωπόμορφά τέρατα να τιμωρούνται από την δικαιοσύνη.

«Η δικαιοσύνη… περάσαν περίπου δύο χρόνια καθώς οι δράστες έπαιρναν αναβολή στην αναβολή. Μετά από τόσα χρόνια διαδικασιών, κατέληξαν να δικαστούν τέσσερις δράστες από τους οκτώ. Στα τέσσερα αυτά άτομα εγώ αναγνώρισα τον έναν, αυτόν που είχε αναγνωρίσει και η μητέρα μου στο ΑΤ Νίκαιας και αφού έδωσα την κατάθεση μου στο δικαστήριο, τον Οκτώβριο του 2017, έφυγα και δεν άκουσα την ποινή που επιδοθεί. Από την στιγμή που τους έπιασαν, η μητέρα μου τους αναγνώρισε… και μετά τον θάνατο της συνεχίζονταν να γίνονται δικαστήρια» είπε με λύπη η κόρη της 87χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης