Σε κλίμα οδύνης και θλίψης έγινε η κηδεία της 40χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στον Λάδωνα

Σε κλίμα οδύνης και θλίψης έγινε η κηδεία της 40χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στον Λάδωνα

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης, οι φίλοι και συγγενείς της 40χρονης αποχαιρέτησαν την άτυχη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας ράφτιγκ στον Λάδωνα

kideia_ladonas_2
Σπάραξαν οι καρδιές όσων βρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι για το τελευταίο αντίο της Δέσποινας Αγαπητού, της άτυχης μητέρας που έχασε τη ζωή της, το Μεγάλο Σάββατο, και ενώ απολάμβανε ένα από τα αγαπημένα της extreme sports, το ράφτινγκ στο Λάδωνα ποταμό.

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν την 40χρονη γυναίκα στην τελευταία της κατοικία, σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στην Κηπούπολη, στο Περιστέρι.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι γονείς της 40χρονης αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους κόρη, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Κλείσιμο
kideia03

Στη θέα του φέρετρου ο 15χρονος γιος της λύγισε. Ο ίδιος μαζί με τη μικρότερη αδερφή του βρίσκονταν μέσα στη βάρκα όταν αναποδογύρισε κι είδαν τη μητέρα τους να χάνεται μέσα στα παγωμένα κι ορμητικά νερά του ποταμού Λάδωνα. Οι παιδοψυχολόγοι έκριναν σκόπιμο το 8χρονο κοριτσάκι να μην παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του και να παραμείνει στο σπίτι μαζί με κάποιους συγγενείς για να την προσέχουν.

kideia01

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα χαμογελαστή που λάτρευε τα παιδιά της και έκανε όνειρα μαζί τους Πολλά και τα μηνύματα αποχαιρετισμού στην προσωπική της σελίδα στο Facebook .

«Ξέρω ότι εκείνη τη δύσκολη στιγμή σου, το μόνο που σκέφτηκες ήταν πως να σώσεις τα αγγελούδια σου. Ησύχασε, είναι καλά αλλά χωρίς εσένα πια», γράφει μια φίλη της στο facebook.

«Έφυγε το γελαστό παιδί...απίστευτο...Δεν είναι δίκαιο να χάνονται τέτοιες ψυχές. Καλό ταξίδι, γελαστό παιδί», αναφέρει κάποιος άλλος.

«Κρίμα φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι. Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς της», γράφει ένας άλλος φίλος της.

kideia02

Οι αρχές συνέλαβαν το Μεγάλο Σάββατο, δυο εκ των υπευθύνων της εταιρείας, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν ατύχημα, ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ράφτινγκ , ο οδηγός ήταν έμπειρος με πολλές διαδρομές στο ενεργητικό του κι ότι έγιναν προσπάθειες για τη διάσωση της άτυχης Δέσποινας.

IMG_1820

IMG_1821

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ


Πριν από δεκαπέντε ημέρες η άτυχη Δέσποινα Αγαπητού απολάμβανε ένα από τα αγαπημένα της σπορ, το ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα.

Το επανέλαβε τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ και το Μεγάλο Σάββατο βρέθηκε και πάλι στη βάρκα για την «κατάβαση» του ποταμού έχοντας δίπλα της τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 8 και 15 ετών, τα οποία ήθελε να εντρυφήσει στη μαγεία του συγκεκριμένου σπορ. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η βάρκα, στην οποία επέβαιναν και άλλα άτομα, αναποδογύρισε στα παγωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού. Η άτυχη 40χρονη εγκλωβίστηκε μέσα στο νερό ανάμεσα σε κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της έμαθαν την τραγική είδηση του θανάτου της μητέρας τους, παρουσία παιδοψυχολόγου και συγγενών. Αρχικά νόμιζαν πως η μητέρα τους βρίσκεται στο νοσοκομείο και περίμεναν να γίνει καλά αλλά μάταια.

Η 40χρονη γυναίκα αν και είχε πείρα στα extreme sports δεν κατάφερε να σωθεί και ο ποταμός Λάδωνας έγινε ο υγρός τάφος της σπέρνοντας θλίψη και πόνο στους αγαπημένους της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης