Νοσοκομείο Γεννηματάς: Βλήθηκαν ζωτικά όργανα του 52χρονου από τα πυρά των ληστών

Νοσοκομείο Γεννηματάς: Βλήθηκαν ζωτικά όργανα του 52χρονου από τα πυρά των ληστών

Οι χειρουργοί κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση γιατί είχαν βληθεί ζωτικά όργανα, δήλωσε η αναπλητρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς»

genimata-ktirio-1
Πολύ κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση του 52χρονου άνδρα που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας από δύο ληστές η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

«Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και έχει τραυματισμό πολλαπλών οργάνων» είπε η κυρία Άννα Μάινα διευκρινίζοντας ότι ο 52χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τις 5:30 τα ξημερώματα οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γίνει ανάταξη γιατί είχε χάσει πολύ αίμα και είχαν βληθεί ζωτικά όργανα» πρόσθεσε η κυρία Μάινα.

Σύμφωνα με την ίδια οι τραυματισμοί που έχει υποστεί είναι και στον μηρό και τον κορμό ενώ έχει θλαστικά τραύματα και στο κεφάλι από το αντικείμενο με το οποίο τον χτύπησαν οι ληστές.

Όπως διευκρίνισε ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» «με θλαστικά τραύματα και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο και η αντιμετώπισή του ήταν άμεση».

IMG 2935
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης