Νοσοκομείο Γεννηματάς: Βλήθηκαν ζωτικά όργανα του 52χρονου από τα πυρά των ληστών
Οι χειρουργοί κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση γιατί είχαν βληθεί ζωτικά όργανα, δήλωσε η αναπλητρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς»
Πολύ κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση του 52χρονου άνδρα που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας από δύο ληστές η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς».
«Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και έχει τραυματισμό πολλαπλών οργάνων» είπε η κυρία Άννα Μάινα διευκρινίζοντας ότι ο 52χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τις 5:30 τα ξημερώματα οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γίνει ανάταξη γιατί είχε χάσει πολύ αίμα και είχαν βληθεί ζωτικά όργανα» πρόσθεσε η κυρία Μάινα.
Σύμφωνα με την ίδια οι τραυματισμοί που έχει υποστεί είναι και στον μηρό και τον κορμό ενώ έχει θλαστικά τραύματα και στο κεφάλι από το αντικείμενο με το οποίο τον χτύπησαν οι ληστές.
Όπως διευκρίνισε ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» «με θλαστικά τραύματα και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο και η αντιμετώπισή του ήταν άμεση».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.