Πάτρα: Έπιασαν έμπορο ναρκωτικών με βαριά καταδίκη

1woman

Ο 44χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας, θεωρήθηκε ύποπτος και υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων

Σαν κύριος κυκλοφορούσε ένας διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί για την παράνομη δραστηριότητά του και για την προσπάθειά του να αντισταθεί όταν συνελήφθη.

Ο 44χρονος Έλληνας εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας, θεωρήθηκε ύποπτος και υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων. Έτσι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για ναρκωτικά και αντίσταση.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος διέταξε τον άμεσο εγκλεισμό του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου προκειμένου να εκτίσει την ποινή κάθειρξης εννέα ετών, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει και 10.000 ευρώ ως χρηματική ποινή που του είχε επιβληθεί με την ίδια απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Μηχανογραφικο

Οι υποψήφιοι πριν την υποβολή, οφείλουν να μελετήσουν τις «Οδηγίες για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των Αλλοδαπών-Αλλογενών έτους 2018»,οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας