Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα για να τον ληστέψουν. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 88χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , παράνομη οπλοκατοχή , παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.
Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.