Χημικά και ένας τραυματισμός και έξω από συμβολαιογραφείο στη Θεσσαλονίκη

Χημικά και ένας τραυματισμός και έξω από συμβολαιογραφείο στη Θεσσαλονίκη

Διαδηλωτές επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο που θα διενεργούσε δύο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από συμβολαιογραφικό στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς και αστυνομικών.

Η αρχή έγινε όταν τα μέλη του Συντονισμού έφτασαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται συμβολαιογραφικό γραφείο, το οποίο όπως έλεγαν επρόκειτο να διενεργήσει δύο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου, ωστόσο διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στο σημείο τους εμπόδισε. Ακολούθησε ένταση και συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των μελών του Συντονισμού, ενώ έγινε και χρήση χημικών. 
Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ελαφρά ένας διαδηλωτής. 

Λίγο αργότερα οι διαδηλωτές επιχείρησαν εκ νέου να μπουν στο συμβολαιογραφείο αλλά και πάλι οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν. 

Τα μέλη του Συντονισμού παραμένουν έξω από το κτίριο φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, ενώ στο σημείο βρίσκονται και μέλη του ΠΑΜΕ.


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Σότους

Αριστερές Βδέλλες

ΤΟ ΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ 20 ΕΩΣ 30 ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΥΥΥΥΥ ΜΟΛΙΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Tzigger

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη !!!

@

μίσος, μίσος, μίσος, μίσος, σιχάματα αριστεροί

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mouzalas

Σε σχέση με τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στους καταυλισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο κ. Μουζάλας ανέφερε: "Είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι. Το περισσότερο διάστημα η εικόνα είναι κακή και δύσκολη»

emirat_1

Το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση για Μόσχα, ωστόσο μετά το απρόοπτο αυτό γεγονός οι επιβάτες, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αναχώρησαν μετά από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό τους