Αχαΐα: Εκβίαζε μετανάστη απειλώντας να του βάλει ναρκωτικά στην επιχείρησή του

Ο δράστης πήγε δυο φόρες στο σπίτι του και απαίτησε εκβιαστικά να του δώσει 11.150 ευρώ ως αποζημίωση, επειδή τον είχε… δαγκώσει ο σκύλος του υπαλλήλου του αλλοδαπού

Με άλλον αλλοδαπό είχε διαφορά, άλλον εκβίασε -και μάλιστα με την απειλή ότι θα τοποθετούσε ναρκωτικά στην επιχείρησή του στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας- ένας 61χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία του θύματος!

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ο 61χρονος αλλοδαπός από το Μπανγκλαντές που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, ο δράστης πήγε δυο φόρες στο σπίτι του και απαίτησε εκβιαστικά να του δώσει 11.150 ευρώ ως αποζημίωση, επειδή τον είχε… δαγκώσει ο σκύλος του ομοεθνούς υπαλλήλου του!

Μάλιστα, φέρεται να απείλησε ότι, αν δεν του έδινε τα χρήματα, θα έκρυβε ναρκωτικά στο μαγαζί του και θα ειδοποιούσε την Αστυνομία! Ο 61χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr