Υπόθεση Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει η έκθεση του πραγματογνώμονα

Υπόθεση Λαγούδη: Τι αποκαλύπτει η έκθεση του πραγματογνώμονα

Κάνει λόγο για σωρεία λαθών στην έκθεση αυτοψίας της Ασφάλειας Αγρινίου και «βλέπει» σκηνοθετημένη δολοφονία

Για καλά σκηνοθετημένη δολοφονία έτσι ώστε να φαίνεται ως αυτοχειρία καταλήγει το συμπέρασμα της πολυσέλιδης έκθεσης,  που συνέταξε για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, Ειδικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Ο ειδικός ερευνητής που επιλέχθηκε από τον δικηγόρο των παιδιών και του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλη Ταουξή, κάνει λόγο για σωρεία σοβαρών λαθών και παραλείψεων της έκθεσης αυτοψίας της Ασφάλειας Αγρινίου, μέσω των οποίων αλλοιώνεται η συνολική πραγματική εικόνα της σκηνής της πυρκαγιάς, στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο. 

Η έκθεση των 42 σελίδων παρουσιάζει τα συμπεράσματα του ειδικού ερευνητή κ. Γκουρμπάτση ενώ για πρώτη φορά φωτογραφία- ντοκουμέντο, αποκαλύπτει και τη στάση του σώματος της άτυχης 44χρονης όπως βρέθηκε νεκρή. 

Κατά την έρευνά του ο κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης διαπίστωσε ότι η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και μετά μεταφέρθηκε στο πίσω κάθισμα όπου και βρέθηκε νεκρή. Εκεί σύμφωνα και με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο ο ειδικός ερευνητής αναφέρει στην έκθεσή του: «Επί του σώματος της θανούσης που φορούσε λευκού/εκρού χρώματος μπλούζα και ακριβώς στο ύψος του στήθους εμφαίνεται αποτυπωμένο σε σχεδόν οριζόντια γραμμή στο ύψος του στήθους ίχνος καπνιάς (αιθάλης) ένδειξη ότι πιθανόν να φορούσε σε προγενέστερο χρόνο από την ανευρεσή της τη ζώνη ασφαλείας και μάλιστα του συνοδηγού, δεδομένου  ότι του οδηγού ανευρέθη εκτός αυτοκινήτου. Η αποτύπωση του ως άνω ίχνους στη μπλούζα έγινε πιθανόν κατά την απομάκρυνση του θύματος από τη θέση αυτή. Επίσης τα χέρια του θύματος βρέθηκαν σε στάση «πυγμάχου». Εξάλλου όπως εμφαίνεται στη φωτογραφία διακρίνεται από τη διαφορά χρωμάτωσης του δέρματος ελαφρά κάμψη του δεξιού καρπού του χεριού της προς τα έσω ακριβώς στο σημείο που εφάπτονταν κατά το διάστημα εκπομπής εξαιτίας της φωτιάς θερμικής ακτινοβολίας, το μανίκι της μπλούζας με το χέρι. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε κατά το χρόνο μετακίνησης του θύματος και την τοποθέτησή του στο πίσω κάθισμα ίσως δε όμως και στη συστολή των μυών λόγω νεκρικής ακαμψίας. Εκτιμώ την πρώτη περίπτωση ως την πιθανότερη». 

Επίσης ο κ. Γκουρμπάτσης κάνει λόγο για το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη που δεν έχει ερευνηθεί από τις αρχές ώστε να εντοπιστεί παρά του ότι βρέθηκε ο φορτιστής του, ενώ κάνει λόγο και για τη ζώνη ασφαλείας του οδηγού η οποία βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου. Επίσης σημαντικό στοιχείο για τον ειδικό ερευνητή είναι το γεγονός πως στην έκθεση αυτοψίας της Ασφάλειας Αγρινίου αναφέρεται η παρουσία αιθάλης στο αυτοκίνητο πάνω από την πόρτα του οδηγού και στον ουρανό στο ίδιο ύψος. Για τον κ. Γκουρμπάτση αυτό σημαίνει ότι ενώ η φωτιά ήταν στη φάση της κατάσβεσης της, λόγω έλλειψης οξυγόνου, άνοιξε για κάποιο λόγο η πόρτα του οδηγού από άτομο άλλο εκτός της Ειρήνης Λαγούδη.

«Αν άνοιγε σε άλλη χρονική στιγμή δηλαδή μετά την έναρξη της πυρκαγιάς και ενώ ήταν σε ανάπτυξη και μέχρι να αυτοσβεστεί θα εισερχόταν στην καμπίνα οξυγόνο του ατμοσφαιρικού αέρα με αποτέλεσμα να μετατραπεί η ατελής καύση του πετρελαίου σε πλήρη καύση και ως εκ τούτου την εμφάνιση ευρείας έκτασης καταστροφικών αποτελεσμάτων στο αυτοκίνητο μέχρι και ολική καταστροφή αυτού και την απανθράκωση του θύματος, γεγονός που δεν συνέβη. Αν λοιπόν  άνοιξε η πόρτα από την Ειρήνη Λαγούδη σημαίνει ότι ήθελε να απομακρυνθεί από το αναφλεγέν αυτοκίνητο με σκοπό να σωθεί ενώ θα είχε εξέλθει από το αυτοκίνητο και δεν θα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Αν όμως την πόρτα άνοιξε άλλο άτομο, αυτό είναι και ο δράστης του εμπρησμού με πρόθεση έχοντας ανθρωποκτόνο σκοπό που εν τέλει πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με κατά τρόπο οργανωμένο και επαγγελματικό προκειμένου να σκηνοθετηθεί ο θάνατός της ως αυτοχειρία». 

Σύμφωνα με την έκθεση του ειδικού ερευνητή η φωτιά στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είχε διάρκεια 10 με 15 λεπτά ενώ συμπεραίνει ότι το άτομο που άνοιξε την πόρτα το έκανε μετά την αυτοκατάσβεση της φωτιάς και μαζί με το συνεργό του μετέφεραν και τοποθέτησαν στο πίσω κάθισμα την 44χρονη γυναίκα. Φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα του οδηγού από την οποία έμεινε έξω η ζώνη ασφαλείας ενώ όλες οι πόρτες και τα παράθυρα του οχήματος βρέθηκαν κλειστά. 

Σημαντική λεπτομέρεια που δεν ερευνήθηκε από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Ασφάλειας Αγρινίου, σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση είναι το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στο τζάμι στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου και ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη, ενώ έγινε κατά τη μεταφορά της στο πίσω μέρος του οχήματος από τους δράστες. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν αναφέρθηκε (περιγράφηκε) στην έκθεση αυτοψίας ιδιαίτερα σημαντικών «ύποπτων» ιχνών που διαπιστώνονται στο τζάμι του πίσω δεξιού παραθύρου δηλαδή στην πλευρά του συνοδηγού και που κατά αδικαιολόγητο τρόπο έχει εντυπωθεί. Πιθανόν προκλήθηκε από την επαφή του πέλματος γυναικείου υποδήματος με τακούνι συμβατό με το πέλμα του θύματος που φορούσε μποτάκια με τακούνι και τα πόδια της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν προς την πλευρά του ανωτέρω παραθύρου. Το ως άνω πελματικό αποτύπωμα πιθανόν να προκλήθηκε κατά τη μεταφορά και τοποθέτηση του θύματος στο πίσω κάθισμα, χωρίς να αποκλείεται και δημιουργία αυτού κατά την προσπάθεια του να ανοίξει το παράθυρο με το πέλμα του υποδήματος». 

Επίσης ο ειδικός ερευνητής κάνει λόγο για την ακαταστασία αντικειμένων στη σκηνή της πυρκαγιάς με ειδική αναφορά σε έναν αναπτήρα που βρέθηκε στο πατάκι πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού τη στιγμή σύμφωνα με δηλώσεις της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη η 44χρονη δεν κάπνιζε. 

Τέλος  στα συμπεράσματά του ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει: «Έχω την άποψη που εδράζεται και απορρέει από τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία μου στη διερεύνηση εγκλημάτων εμπρησμού ότι διαπιστώθηκε σωρεία πολύ σοβαρών λαθών και καίριας σημασίας παραλείψεων τόσο ως προς το περιεχόμενο της συγκεκριμένης έκθεσης αυτοψίας- έκθεση αυτοψίας της Ασφάλειας Αγρινίου-  όσο και προς τις ενέργειες των αρμοδίων ανακριτικών υπαλλήλων κατά την εξερεύνηση της σκηνής της πυρκαγιάς (τόπο εγκλήματος) κατά την ενέργεια αυτοψίας σ’αυτήν που ασκουν ουσιώδη επιρροή ή σχετίζονται με την έκβαση της υπόθεσης της διερεύνησης των συνθηκών και αιτίας θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη και βέβαια δεν συνάδουν με την σοβαρότητα και ιδιαιτερότητα αυτής της υπόθεσης. Η συγκεκριμένη ανακριτική πράξη αυτοψίας και συνακόλουθα η συνταχθείσα έκθεση είναι ελλιπής ανακριβής και πλημμελής διακρίνεται δε από προχειρότητα και βιασύνη αφού εκ του συνολικού χρόνου διήρκησε μόλις τρεις ώρες δεδομένου ότι όπως αναφέρεται σ’αυτήν άρχισε η διενέργειά της την 16:30 και περατώθηκε την 19:30 της 8/1/2018 και μάλιστα εντός του διαστήματος αυτού διενεργήθηκε και η νεκροψία από τον Ιατροδικαστή για μια τόσο σημαντική και πολύπλοκη υπόθεση για την εξιχνίαση της οποίας απαιτούνται απαντήσεις σε πολλά και καίριας σημασίας ερωτήματα». 

Όπως τονίζει ο κ. Γκουρμπάτσης η εξερεύνηση της σκηνής της πυρκαγιάς που έγινε με την αυτοψία «δεν αντιμετωπίστηκε και ερευνήθηκε όπως θα έπρεπε, εξ’αρχής ως «ύποπτη» ενός δόλιου εμπρησμού προκειμένου να γίνει μια επισταμένη και ενδελεχής έρευνα στον τόπο του εγκλήματος όπως επιβάλλεται σε εγκληματική πράξη και ας μην αποδειχθεί στη συνέχεια ως τέτοια. Αντίθετα ως φαίνεται από εσφαλμένη εξ’αρχής υποεκτίμηση των αρμόδιων ανακριτικών υπαλλήλων της σοβαρότητας αυτής της υπόθεσης και των σχετικών στοιχείων εξερεύνησαν τη σκηνή της πυρκαγιάς ωσάν να πρόκειται για αυτοχειρία». 

Και καταλήγει στο συμπέρασμά του ο κ. Γκουρμπάτσης «η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες πάντως περισσότερους του ενός με ανθρωποκτόνο σκοπό για άγνωστο λόγο που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος». 
Ο δικηγόρος της οικογένειας ,Βασίλης Ταουξής  δήλωσε  στο protothema.gr σχετικά με την έκθεση του κ. Ανδριανού Γκουρμπάτση:
«Ο ειδικός  Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός της πυροσβεστικής  εν αποστρατεία με την πελώρια εμπειρία του σε τέτοια θέματα καταλήγει ότι πρόκειται για ατυχή προσπάθεια   σκηνοθεσίας   αυτοκτονίας ενώ στην πραγματικότητα  τα ευρήματα  μιλούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια . Αν αυτά  λένε οι ειδικοί εγώ ως νομικός , τι περισσότερα μπορώ να πω . Συμφωνώ και επικροτώ το πόρισμα του εκλεκτού ειδικού , του κ. Ανδριανού Γκουρμπάτση». 

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμή από την αστυνομική και ιατροδικαστική έρευνα η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μοιάζει περισσότερο με αυτοχειρία παρά αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας πράγμα όμως που οι συγγενείς της αρνούνται κατηγορηματικά. 

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση της Αστυνομίας για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη
ΣΧΟΛΙΑ (123)

ελεος

αυτος ο γκουρμπατσης τωρα εκανε γκεστ εμφανιση,να παρει και αυτος χρημα μαζι με τους αλλους

ελεος

τελικα αυτο το αμαξι ηταν το βαλιτζακι του σπορτ μπιλι να χωραει τοσους ανθρωπους και οπως λενε ψηλους,μπετονια ,σχοινια κλπ

Δημητρης

Η νεκρη ηταν στην Αθηνα,το χρυσαφι αυτοκινητο ηταν στο Αγρινιο.

.....

Καιτη βαλε κανα τονο

Καιτη

Δηλαδη, οι δυο δολοφονοι και το(θυμα) γυρισαν τη μιση Ελλαδα με το χρυσαφι αυτοκινητο(που ηταν στο συνεργειο)και αφου πηγαν παντου και τους ειδαν ολοι, μετα ολοι μαζι πηγανε να την καψουνε.Τελικα φαινεται οτι οι νεαροι δικηγοροι που παρηλασαν στα καναλια γραφουν και στα σχολια,αλλιως δεν εξηγειται.

Αν δεν είσαι στόκος...

τα πάντα εξηγούνται ....Καίτη.

!!!

Το θύμα τα Χριστούγεννα ήταν στη Νέα Μάκρη. Εκεί έμενε, το είπε απ την αρχή ο αδερφός της. Ο αστυνομικός επίσης τους είδε στη Νέα Μάκρη να καυγαδίζουν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο. Ένας μαλλιάς και ένας μουσάτος με γιλέκο. Το ίδιο και στο Λούρο. Στα σήματα κινητής τηλεφωνίας φαίνεται ο μαλλιάς και ο μουσάτος να είναι εκεί στον τόπο του εγκλήματος και μετά να απομακρύνονται. Σύμπτωση!!! Πάντως αν εδώ μέσα οι μισοί είναι οι δικηγόροι που γράφουν τα σχόλια οι άλλοι μισοί πρέπει να είναι ο γιατρός με το συνάφι του. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται!!!

archer

πολλά φαίνεται να βρωμάνε σε αυτή την υπόθεση και μεταξύ αυτών και η εμμονή σε παράλογα επιχειρήματα και συνωμοσιολογικά σενάρια, πρέπει να υπάρχει πολύ χρήμα στη μέση για να κάνουν τόση φασαρία

Καιτη

Ο αστυνομικος που ταχα την ειδε στην Αθηνα,ειπε οτι ειδε το χρυσαφι αυτοκινητο.Οπως ομως λενε γυρισε με κτελ απο Αθηνα και το χρυσαφι αυτοκινητο ηταν στο συνεργειο στο Αγρινιο.Οι δικηγοροι και ο αδελφος λενε οτι ναναι εν γνωσει τους.

Ξεκόλλα...

Δεν οδηγούσε η Ειρήνη το αυτοκίνητο,δύσκολο είναι άλλοι να το οδήγησαν Αθήνα και οι ίδιοι να το επέστρεψαν πίσω;η Ειρήνη όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο από το συνεργείο τα κλειδιά του αυτοκινήτου τα πήρε από αλλον,όχι από τον μάστορα του συνεργείου. είχε πει ο ξάδελφος της,

@Καίτη

Συμφωνώ. Η υπόθεση έχει λάβει φωσκολικές διαστάσεις και κάποιοι το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για τους δικούς τους λόγους. Νομίζουν ότι θα πιστέψουμε ότι μας σερβίρουν , ξεχνούν όμως ότι σαν τρίτοι παρατηρητές αυτης της ιστορίας, βλέπουμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά με απλή λογική και χωρίς συναισθηματισμούς.

ΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΦΙΑΣΕΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΡΡΟΕς

???

Ο γιατρός έχει αδερφό αστυνομικό στο Αγρίνιο?????? Κάπου το διάβασα. όποιος είναι από εκεί ας το ψάξει και ας μας πει...

???

Aς ψάξει η αστυνομία αν τη μοιραία μέρα η Ειρήνη είχε σεξουαλική επαφή και DNA κάποιου άντρα. Από εκεί θα καταλάβει με ποιον συναντήθηκε λίγο πριν. Επίσης βιβλιογραφικά δεν έχει καταγραφεί τέτοιος τρόπος αυτοκτονίας. Οπότε που το σκαρφίστηκε γυναίκα αγρότισσα; Τραβηγμένο.

Βρε

Παιδια την πηγανε πισω και αλλοι βαλανε την φωτια αν την εβαζε η ιδια απο τη θεση του συνοδηγου και πηγε μονη της πισω τοτε πως βρεθηκε οπως βλεπουμε στις φωτογραφιες το μπιτονι πανω στο καθισμα; αυτη ηταν η εννοια της να βαλει το μπιτονι στο καθισμα ;

Νικος.

Οταν δε θελεις μια γκομενα,απλα δε σηκωνεις το τηλεφωνο,γιατι να τη σκοτωσεις.Σωνει και καλα ολοι ο γιατρος και το τζιπ.Γιατι συνδεουν σωνει και καλα εναν ξενο ανθρωπο με αυτη τη γυναικα.Αυτος ουτε που θα τη θυμαται.

αλτσχαιμερ

γιατί η ίδια η αστυνομία έχει διαρρεύσει μεσω αστυνομικου συντακτη καραιβαζ ότι ο γιατρος και ο αδελφος του ήταν αυτοί που συναντηθηκαν με την Ειρήνη στη λίμνη,διαπληκτίστηκαν και αφού έφυγαν και καλά αυτοί η Ειρήνη αυτοκτόνησε αφου του έστειλε μηνυμα οτι θα αυτοκτονήσει .παραμυθια...οι ίδιοι έστειλαν το μηνυμα. σου θυμίζω επισης πως αυτα τα δυο ρεμαλια συμφωνα με μαρτυριες την κυνηγουσαν απο πισω.Αθήνα, Νέα μάκρη,Γερακα,και Τριχωνίδα και την κακομεταχειρίζονταν.μάλλον δανεικά και αγύριστα της ζητούσαν .αυτοί είναι οι δολοφόνοι και εύχομαι να τιμωρηθουνε και να μπουν στη φυλάκα το γρηγορότερο γιατί.τέτοια υποκείμενα δεν αξίζει να κυκλοφορούνε ελεύθερα στη κοινωνία.

.....

Καλα εισαι τελειως [...]!

βιντεο ντοκουμεντο...

Υπάρχει ένα βίντεο, μπορείτε να το αναζητήσετε στο γιουτουμπ: "Βίντεο ντοκουμέντο λίγα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη(2)". Στο βίντεο αυτό μιλάει ο ιδιοκτήτης κάμερας ενός κτήματος που βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτα από την παραλία που βρέθηκε το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης. Η κάμερα του έχει πιάσει δυο αυτοκίνητα.,ένα μικρό ιχ , και ενα τζιπ 1 η ώρα τη νύχτα του Σαββάτου 6 ιανουαρίου προς Κυριακή 7 ιανουαρίου να κινούνται κονβόι με κατεύθυνση την ερημική παραλία που βρέθηκε η Ειρήνη. 40 λεπτά αργότερα στις 1.42,η κάμερα δείχνει να επιστρέφει μόνο το ένα αυτοκίνητο, και αυτό είναι το το τζιπ. Αν υπολογίσουμε :10 λεπτα η διαδρομή απο το σημειο της καμερας εως την παραλία και 10 να επιστρέψει,και 10 με 15 το πολύ που δίνει ο κ.Γκουρμπάτσης τη διάρκεια της φωτιάς,συμπληρώνεται με ακρίβεια ο χρόνος των 40 λεπτων που το τζιπ επιστρέφει μονο του . Δεδομένου ότι ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία της Ειρήνης,προσδιόρισε τον θάνατο της μετά τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, καλό θα ήταν να εξεταστεί το συγκεκριμένο βίντεο από τον κ.Ταουξή.

.....

Πολυ σωστα,τουλαχιστον να συνεννοουμαστε καποιοι που εχουμε παρακολουθησει και εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.

@

Εσας περίμενε η αστυνομία για να ελέγξει το συγκεκριμένο βίντεο και να δεί ποια είναι τα αυτοκίνητα και αν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση... Δεν το έκανε μόνη της, περίμενε τις συμβουλές των Πουαρώ του πληκτρολογίου, τον Ταουξή και τις Τατιάνες για να κανει την ερευνά της....

πολύ σημαντικό βίντεο...

... κατά τη γνώμη είναι πολύ σημαντικό βίντεο και πρέπει να εξεταστεί οπωσδήποτε από ειδικούς αναλυτές. Διότι ,,,1ον ,το πρώτο αυτοκίνητο που δείχνει η κάμερα είναι ένα μικρό ιχ σαν της Ειρήνης με τη διαφορά ότι δεν διακρίνεται το χρώμα του που συμπτωματικά οδεύει μια η ωρα τη νυχτα προς στην ερημική παραλία όπου βρέθηκε το καμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης,,,,2ον το αυτοκίνητο της Ειρήνης μεσημέρι και απόγευμα του Σαββάτου δεν ήταν στο σημείο που βρέθηκε,διότι δεν το είδε κανείς. Εθεάθη για πρώτη φορά από κυνηγό το πρωί της Κυριακής,,,,,, 3ον είναι λογικό να έγινε η δολοφονία νύχτα και όχι ημέρα με τον κίνδυνο να τους δει κάποιο μάτι .,,,4ον ο ιατροδικαστής κατα την νεκροψια προσδιόρισε την ώρα θανάτου 36 με 48 ώρες πριν απο την Δευτέρα στις 6 ώρα που έγινε η νεκροψία ,,,,,5ον σύμφωνα με το βίντεο αυτό η ώρα θανάτου είναι στις δυο παρά τα μεσανυχτα της Κυριακής δλδ γύρω στις 40 ώρες .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης