Φθιώτιδα: Τραυματισμός επιβάτη στο πλοίο της γραμμής
Ένας 83χρονος κατά την επιβίβασή του στο πλοίο «Καπετάν Αριστείδης» τραυματίστηκε μετά από πτώση
Απρόοπτο περιστατικό με τον τραυματισμό ηλικιωμένου επιβάτη μέσα στο πλοίο της γραμμής Αιδηψός – Αρκίτσα, σημειώθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Συγκεκριμένα ένας 83χρονος κατά την επιβίβασή του στο πλοίο «Καπετάν Αριστείδης» τραυματίστηκε μετά από πτώση.
Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περίμενε στο Λιμάνι της Αρκίτσας τον κατάπλου του «Καπετάν Αριστείδης», μαζί με άνδρες του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.
Τελικά οι διασώστες περιορίστηκαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο 83χρονος αρνήθηκε την διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
Κλείσιμο
Προανάκριση πάντως για το συμβάν διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.