Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι! (Βίντεο)

Πλειστηριασμοί στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι! (Βίντεο)

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία και χωρίς παρατράγουδα - Οι αστυνομικοί επέτρεψαν σε τέσσερα μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών να προσεγγίσουν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η διαδικασία 7 πλειστηριασμών στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Λάρισας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, από εκείνο το διάστημα και μέχρι σήμερα, μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των Πλειστηριασμών αλλά και άλλων συλλογικοτήτων, απέτρεπαν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών, μη επιτρέποντας την είσοδο των εντεταλμένων συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Σήμερα το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς μόλις 4 μέλη της Πρωτοβουλίας βρέθηκαν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου, όσοι και οι … συμβολαιογράφοι, ενώ στο χώρο υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη που με απόλυτα ομαλό τρόπο και χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα, διασφάλισε την είσοδο των συμβολαιογράφων στην αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, από τις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει σε πανελλαδικό επίπεδο η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, εξέλιξη που θέτει προφανώς σε νέα βάση το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.Πηγή: Onlarissa.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ανταρσύας

Οι μπαταχτσήδες αποθρασύνθηκαν και έκοψαν το χαρτζηλίκι νομίζοντας ότι θα κάνουμε τζάμπα δουλειά και την πάτησαν...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης