Απαντήσεις από τον δολοφόνο της Δώρας ζητεί η οικογένειά της: Μίλα για τους συνεργούς

Απαντήσεις από τον δολοφόνο της Δώρας ζητεί η οικογένειά της: Μίλα για τους συνεργούς

Ζητούν να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του - Η οικογένεια κατέθεσε  κατάλογο με ερωτήματα στον ανακριτή

Απαντήσεις από τον δολοφόνο της Δώρας ζητεί η οικογένειά της: Μίλα για τους συνεργούς
Να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του ζητεί από τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η οικογένεια κατέθεσε μάλιστα κατάλογο με ερωτήματα στον ανακριτή, ζητώντας απαντήσεις από τον καθ'ομολογία δολοφόνο της Δώρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές τον περασμένο Οκτώβριο στο Β' νεκροταφείο.

Υπενθυμίζεται ότι  ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κοπέλας  Εμ. Σοροπίδης έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε «αποκαλύψεις».

Με υπομνήματά του που κατέθεσε στον ανακριτή εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας της εφοριακού, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της  Δώρας Ζέμπερη.

Επιπλέον, η οικογένεια ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων. 
Κλείσιμο

Τέλος η οικογένεια ζητεί να μάθει εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης