Το ΠΑΜΕ μετέτρεψε το υπουργείο Οικονομικών σε... «υπουργείο πλειστηριασμών»

Το ΠΑΜΕ μετέτρεψε το υπουργείο Οικονομικών σε... «υπουργείο πλειστηριασμών»

Ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των δυνάμεων των ΜΑΤ - Τα μέλη του ΠΑΜΕ τοποθέτησαν πανό στην είσοδο του κτιρίου, στο οποίο αναγραφόταν: «Υπουργείο πλειστηριασμών, φοροληστείας και χαρατσιών»

Το ΠΑΜΕ μετέτρεψε το υπουργείο Οικονομικών σε... «υπουργείο πλειστηριασμών»
Ένταση με συγκεντρωμένους, μέλη του ΠΑΜΕ, και δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση, ενώ για λόγους ασφαλείας παραμένει κλειστή η οδός Νίκης.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ φορούσαν μάσκες και ανέμεναν εντολή για χρήση χημικών, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ πετούσαν τρικάκια και αποδοκίμαζαν την παρουσία των αστυνομικών.

Κλείσιμο
Τα βασικά συνθήματα που φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι αφορούσαν τους πλειστηριασμούς και τις νέες διατάξεις για τις απεργίες που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ τοποθέτησαν πανό στην είσοδο του κτιρίου, στο οποίο αναγραφόταν: «Υπουργείο πλειστηριασμών, φοροληστείας και χαρατσιών», αλλάζοντας τον... τίτλο του υπουργείου!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης