Εργαζόμενοι MEGA: Κινδυνεύουν οι οικογένειές μας

Εργαζόμενοι MEGA: Κινδυνεύουν οι οικογένειές μας

Καλούν τους μετόχους να αναλάβουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους

Εργαζόμενοι MEGA: Κινδυνεύουν οι οικογένειές μας
Η πρώτη αντίδραση των εργαζομένων του Mega στην είδηση του κλεισίματος του καναλιού είναι μία κάρτα η οποία προβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Στο κείμενο οι εργαζόμενοι καλούν τους μετόχους και την κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ παράλληλα ενημερώνουν τον κόσμο πως οι οικογένειές τους κινδυνεύουν.

Κλείσιμο
Εδώ και αρκετες ώρες οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα γραφεία του σταθμού πραγματοποιώντας συνέλευση και συζητούν προκειμένου να αποφασίσουν ποιες θα ειναι οι επόμενες κινήσεις τους.





Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα που προβάλλουν οι εργαζόμενοι του MEGA στις οθόνες του καναλιού...

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.

Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.

Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης