Σατανιστές στην Κεφαλονιά: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 23χρονης Βουλγάρας

Σατανιστές στην Κεφαλονιά: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 23χρονης Βουλγάρας

«Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε πολλά και δεν είμαι σε θέση να μιλήσω», δήλωσε στο protothema.gr ο αδελφός της - Ελπίζουν να είναι κάπου ζωντανή

Σατανιστές στην Κεφαλονιά: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 23χρονης Βουλγάρας
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της Λίλια Μποτούσεβα που βρέθηκε νεκρή με τον 30χρονο φίλο της Τόρστεν σε σπίτι στο χωριό Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.

Όλα όσα ακούγονται για τη σχέση της με το σατανισμό, αλλά και κάποιες εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα δείχνοντάς την νεκρή σκεπασμένη με μια κουβέρτα στον καναπέ του σπιτιού που είχαν ενοικιάσει, έχουν συγκλονίσει την οικογένειά της.

Κλείσιμο
Τόσο ο πατέρας της όσο και ο αδερφός της δεν μπορούν να πιστέψουν πως η 23χρονη Βουλγάρα είναι η κόρη και η αδερφή τους.

Στις 18 Ιουνίου ο αδερφός της Μάρτιν περιέγραφε την αδερφή του δίνοντας και τη λεπτομέρεια με το τατουάζ που έχει στον ώμο της ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να τον ειδοποιήσει.

Στις 7 Ιουλίου και πάλι ο αδερφός της Μάρτιν στο λογαριασμό της Λίλια στο facebook  ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι για την  μικρή του αδερφή να ενημερώσει την αστυνομία ή τον ίδιο. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον αδελφό της Λίλια, Μάρτιν εκείνος αρκέστηκε να πει: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε πολλά και δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο πατέρας της άτυχης Λίλια ο οποίος, σύμφωνα με Βούλγαρους δημοσιογράφους δεν έχει κάποια ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τον έχουν ειδοποιήσει ώστε να ταξιδέψει στη χώρα μας για να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης του.

Όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους που μίλησαν στον βουλγαρικό Τύπο, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η Λίλια είναι νεκρή και μάλιστα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ακούγονται περί σατανισμού. Μάλιστα ελπίζει πως η κόρη του είναι σε κάποιο μέρος ζωντανή.


Το ανατριχιαστικό χρονικό

Οι δύο νέοι, ένας 30χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Βουλγάρα, φαίνεται πως αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής, ενώ άγνωστο παραμένει εάν αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός τους, να «αυτοθυσιαστούν» δηλαδή στον Σατανά. 

Παλιά σημάδια και ουλές στο σώμα της Λίλια Μποτούσεβα αποδεικνύουν πως η 23χρονη είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών προς χάριν του «θεού Δαίμονα».

Η τελευταία της απόπειρα να «ευχαριστήσει» τον Εωσφόρο έφερε και το τέλος της ζωής της, αφού από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε και έτσι επήλθε ο θάνατος.

Με λίγα λεπτά διαφορά «έφυγε» και ο 30χρονος σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή χαρακώνοντας και ο ίδιος τα χέρια του. Η αιμορραγία σε αυτόν όμως δεν επέφερε το θάνατο και μπροστά στη νεκρή κοπέλα του αποφάσισε να καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.

Προτίμησε να το κάνει, όχι στο σαλόνι εκεί που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη, αλλά μέσα στη μπανιέρα, αφού πρώτα την γέμισε με νερό. Εκεί ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και έμπηξε με δύναμη το μαχαίρι στο στήθος του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο θάνατός τους επήλθε το περασμένο Σάββατο, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς δηλαδή λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Ο 30χρονος Γερμανός που βρέθηκε με το μαχαίρι στην καρδιά στην μπανιέρα του σπιτιού

 


Η 23χρονη από τη Βουλγαρία




Φωτογραφίες της στο Facebook με το μενταγιόν - πεντάλφα




Πεντάλφες, αίματα και τελετές μαύρης μαγείας











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης