Εικόνες-σοκ: Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική Ρεθύμνου-Ηρακλείου

Εικόνες-σοκ: Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική Ρεθύμνου-Ηρακλείου

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας - Ένα κορίτσι 14 ετών μεταξύ των τραυματιών - Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί, είχαν πάει στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού - Χαροπαλεύει ο πατέρας

Εικόνες-σοκ: Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική Ρεθύμνου-Ηρακλείου
Τραγωδία στην άσφαλτο! Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι το ένα ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, βρήκε από την πορεία, πιθανότατα επειδή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Κλείσιμο
Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν τρεις ακόμα ενήλικες τραυματίες και ένα κορίτσι 14 ετών.

Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Όπως μεταδίδουν κρητικά μέσα ενημέρωσης, η τραγωδία αυτή σημειώθηκε σε μια χρονική συγκυρία, που δύο οικογένειες βίωναν την ευτυχία της ένωσης των παιδιών τους. Ένα νεαρό ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη, για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού.

Όμως, το τραγικό τροχαίο «έκοψε το νήμα» της ζωής τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της, ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, ηλικίας 14 ετών.

Δείτε φωτογραφίες από το ekriti.gr:














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης