Ιατροδικαστής: Οι νεκροί Γερμανοί στην Κεφαλονιά αυτοτραυματίστηκαν ταυτόχρονα!

Ιατροδικαστής: Οι νεκροί Γερμανοί στην Κεφαλονιά αυτοτραυματίστηκαν ταυτόχρονα!

Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησαν, ο άνδρας με μαχαίρι και η γυναίκα με φαλτσέτα

Ιατροδικαστής: Οι νεκροί Γερμανοί στην Κεφαλονιά αυτοτραυματίστηκαν ταυτόχρονα!
Πυκνό σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησαν!

Και ενώ ακόμη τα θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα που έκανε την αυτοψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τόσο ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα της βίλας που είχαν νοικιάσει μέσω Ίντερνετ, όσο και η νεαρή γυναίκα που ήταν νεκρή στον καναπέ του σαλονιού, είχαν αυτοτραυματιστεί ταυτόχρονα, ο πρώτος με μαχαίρι και η δεύτερη με φαλτσέτα! 

Στη βίλα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, αλλά ούτε και πάλης και η ιατροδικαστής απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο της δολοφονίας και αυτοκτονίας. Οι τοξικολογικές εξετάσεις ίσως δείξουν αν το ζευγάρι είχε κάνει χρήση κάποιων ουσιών. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ερευνούν αν τα στοιχεία ταυτότητας του άνδρα είναι πραγματικά, ενώ η ταυτότητα της κοπέλας παραμένει άγνωστη. 

Κλείσιμο
Ο θάνατος του ζευγαριού υπολογίζεται ότι επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, όμως τις σορούς βρήκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η ιδιοκτήτρια της βίλας, όταν πήγε να καθαρίσει πιστεύοντας ότι οι Γερμανοί είχαν φύγει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης