Τι κι αν είναι «μέρες αγάπης», ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς δεν... χαρίζεται σε κανέναν και ειδικά στους έχοντες εξουσία.
Αυτοί είναι στο στόχαστρο του τελευταίου του σκίτσου με τον Προφήτη, που πολύ σωστά διαπιστώνει πως είναι εύκολο να κυβερνά κανείς, όταν δεν ξέρει από διακυβέρνηση.
Τα δύσκολα έρχονται όταν ξέρεις...
«Η διακυβέρνηση είναι πολύ εύκολη όταν δεν ξέρεις να κυβερνάς, αλλά πολύ δύσκολη όταν ξέρεις
Κλείσιμο
» είναι η ατάκα του Προφήτη στο σκίτσο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο facebook το βράδυ της επομένης των Χριστουγέννων.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.