Διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διονύσου λόγω της χιονόπτωσης
Από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου
Διακόπηκε πριν τις οκτώ το βράδυ, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου.
Η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου της Αττικής.
Εκτός από τη Λεωφόρο Διονύσου, προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Πάρνηθος όπου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το ύψος του τελεφερίκ.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.