Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας λίγο πριν από τις 2 μετά το μεσημέρι, κατά την διάρκεια πορείας για την συμπλήρωση εννέα χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ομάδα κουκουλοφόρων, η οποία συμμετείχε στην πορεία που κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου, κινήθηκε προς την οδό Ερμού και φθάνοντας κοντά στο αστυνομικό μέγαρο, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έσβησαν τις φωτιές με πυροσβεστήρες, ενώ δεν κάηκαν ολοσχερώς οχήματα.
Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι κινήθηκαν προς την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.