Μυστήριο με το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Εξετάζουν και το σενάριο του ατυχήματος

Μυστήριο με το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Εξετάζουν και το σενάριο του ατυχήματος

Δεν έχει αποκλειστεί η δολοφονική ενέργεια - Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να απαντήσει στα ερωτήματα

Μυστήριο με το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Εξετάζουν και το σενάριο του ατυχήματος
Το σενάριο ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο να οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια δείχνει να ενισχύεται, όσο περνάνε οι ώρες και οι έρευνες συνεχίζονται.

Κατά πληροφορίες, τα στελέχη του τμήματος δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας εξετάζουν πλέον και την εκδοχή ο φοιτητής, στη βόλτα που είχε πάει, να επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε κάποιον βράχο. Ενδεχομένως έχασε την ισορροπία του, έπεσε, έχασε τις αισθήσεις του, δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και άφησε την τελευταία του πνοή, αβοήθητος.

Όσο για το γεγονός ότι η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτό συνέβη πιθανώς από το πολύ νερό που έπεσε στην περιοχή κατά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν το νησί.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν έχουν προφανώς αποκλείσει το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας (σ.σ. στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα συχνάζουν τοξικομανείς).

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν τα τραύματα του άτυχου φοιτητή είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης