Τεράστια επιχείρηση του Λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο με πολύωρη καταδίωξη ταχυπλόου, που ξεκίνησε από τον εντοπισμό του στη Βόρεια Κέρκυρα και έχει φτάσει μέχρι την Τζια!
Μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων, πλωτά και εναέρια μέσα του Λιμενικού ξεκίνησαν να καταδιώκουν ένα ταχύπλοο με πλήρωμα 3 ατόμων, στα βόρεια της Κέρκυρας.
Η καταδίωξη ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής.
Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές δυνάμεις του Λιμενικού, με το μεγαλύτερο σκάφος του, το ΠΑΘ 090 να έχει τον συντονισμό. Αξιοποιήθηκαν αεροπλάνα, ελικόπτερα, βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ/ΛΣ και στελέχη της δίωξης ναρκωτικών (ΔΙΔΙΝΑΛ).
Κλείσιμο
Στην επιχείρηση συμμετέχουν σκάφη του λιμενικού από Σύρο, Νάξο, Πάρο, Τήνο και Σέριφο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events