Ο κύριος Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αν αναλογιστεί κανείς την ποσότητα και τον τρόπο της σύλληψης.
«Με διόρισε δικηγόρο της υπόθεσης ο πατέρας της Ειρήνης. Εγώ ανέλαβα την υπεράσπιση, εκπροσωπώντας την οικογένειά της, διότι η 19χρονη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε άλλη χώρα. Αν χρειαστεί να μεταβώ εκεί, τα δεδομένα αλλάζουν. Προφανώς, της έχουν διορίσει δικηγόρο εκεί. Να υπογραμμίσω ότι ανέλαβα την υπόθεση προ τριών ωρών. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι θέματα των επόμενων ημερών».
Ο δικηγόρος είπε, μεταξύ άλλων, ότι στο παρελθόν, έχει αναλάβει παρόμοιο περιστατικό στην Πίζα της Ιταλίας.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία