Ο δολοφόνος της Δώρας έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στην κόρη μας, λέει η πρώην σύζυγός του

Ο δολοφόνος της Δώρας έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στην κόρη μας, λέει η πρώην σύζυγός του

«Το παιδί μας έχει καταρρεύσει με όσα μαθαίνει για τον πατέρα της», λέει στο protothema.gr 

Ο δολοφόνος της Δώρας έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στην κόρη μας, λέει η πρώην σύζυγός του
Το σκοτεινό παρελθόν και όσα έζησε μέχρι που τον χώρισε αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη στο protothema.gr.

Η κυρία Βαρβάρα δηλώνει σοκαρισμένη για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το φόνο που διέπραξε ο πρώην σύζυγός της, ενώ αναφέρει πως και το παιδί που απέκτησε μαζί του έχει καταρρεύσει με όσα μαθαίνει για τον πατέρα της.

«Από τη στιγμή που έμαθα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας, κατέρρευσα κι εγώ και το παιδί μου. Έχω μια κόρη μαζί του, 12 ετών και το παιδί τα έμαθε όλα για τον πατέρα του. Δεν μπορείς να του κρύψεις ότι ο πατέρας του είναι ένας δολοφόνος. Όλοι συζητούν μπροστά της για το έγκλημα που έκανε αυτός ο άνθρωπος», λέει και προσθέτει: « Έχω χωρίσει μαζί του, πολλά χρόνια τώρα. Τον πρώτο καιρό  που ήμασταν μαζί ήταν πολύ καλός. Μετά άρχισε να παίρνει ναρκωτικές ουσίες και κάποιες φορές μπροστά στο παιδί και για το λόγο αυτό καυγαδίζαμε. Όταν χωρίσαμε δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία μαζί του, ούτε εγώ ούτε το παιδί. Μεγαλώνοντας της έδειχνα τον πατέρα της μέσα από  φωτογραφίες  γιατί αυτός δεν ερχόταν καθόλου να την δει . Ήξερα ότι είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά αλλά δεν τον είχα ικανό να κάνει φόνο για να πάρει τη δόση του», είπε στο protothema.gr η κυρία Βαρβάρα η οποία ζει στην Κόρινθο με την 12χρονη κόρη της μακριά από την αρρωστημένη ζωή που επέλεξε να έχει ο πρώην σύζυγός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης