Νέα «καρφιά» για τη ρητορική της κυβέρνησης για την ανάπτυξη εξαπολύει ο Αρκάς
με νέο σκίτσο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook.
Ο σκιτσογράφος παραλληλίζει τα έργα και τις ημέρες του υπουργείου Ανάπτυξης στην Ελλάδα με τα έργα και τις ημέρες που θα είχε στο Νεπάλ ένα υπουργείο Ναυτιλίας.
«Το να έχει η Ελλάδα υπουργείο Ανάπτυξης είναι σαν να έχει το Νεπάλ Υπουργείο Ναυτιλίας» γράφει ο σκιτσογράφος σχολίαζοντας έτσι τα όσα (δεν) γίνονται για την ανάπτυξη στη χώρα.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.