Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης στη Κυψέλη: Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν

Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης στη Κυψέλη: Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν

Τι δηλώνει η ίδια στο protothema.gr - «Κάηκα από το σίδερο, έβαλα μία φωνή και εκεί το πάτησε τόσο δυνατά που εγώ σπαρταρούσα. Του φώναξα, μάνα δεν έχεις;», δηλώνει, τρομαγμένη, η ηλικιωμένη

Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης στη Κυψέλη: Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν
Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της μιλά η 85χρονη γυναίκα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγία Ζώνης, στην Κυψέλη


Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα της σπείρας με το σίδερο την περασμένη εβδομάδα όταν τρεις άγνωστοι άντρες εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στο κορμί της. 

Κλείσιμο
Ηταν περίπου τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλλαν στο σπίτι της 85χρονης. 

«Κοιμόμουν. Κατά τις 4 με 4:30 άκουσα ένα κρότο στη μεσαία πόρτα. Τον είδα μπροστά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Ψηλός, χωρίς γάντια με κουκούλα και μαντίλι. Έβλεπα μόνο τα μάτια του. Μου είπε: "Λεφτά". Του λέω: "δεν έχω". Με έριξε στο κρεβάτι, πήραν από την ντουλάπα γραβάτες και μου έδεσαν τα χέρια και τον λαιμό. Δεν μπορούσα να ανασάνω», λέει η κυρία Δέσποινα στο protothema.gr
.


Όπως περιγράφει η ίδια, κάποια στιγμή η ηλικιωμένη γυναίκα είπε στον έναν δράστη: «Δεν έχεις γονείς; δεν έχεις μάνα;». Τότε, όπως εξηγεί, εκείνος την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιά με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη. 

Οπως περιγράφει η 85χρονη ο ένας άντρας καθόταν στην κοιλιά της γυναίκας, ο άλλος την έδερνε και ο τρίτος έψαχνε για λεφτά στο διαμέρισμα. 

«Κάποια στιγμή βλέπω τον έναν με το σίδερο στο χέρι. Του είπα "που το πας;". Το έβαλε στην πρίζα, το ακούμπησε πάνω από τη νυχτικιά μου και το άφησε. Μόλις ένιωσα ότι κάηκα έβαλα μία φωνή και εκεί το πάτησε τόσο δυνατά που εγώ σπαρταρούσα».

Οι δύο αδίστακτοι άντρες έμειναν στο διαμέρισμά της για περίπου τρεις ώρες όπως λέει η κυρία Δέσποινα και αφού πήραν πενήντα ευρώ και κάποια χρυσαφικά, έφυγαν. 

«Την ώρα που έφυγαν, δεν μου μίλησαν καθόλου. Είδα πως έφυγαν οι δύο και έμεινε μέσα ο ένας. Ξαφνικά τον χάνω κι αυτόν. Μετά από δευτερόλεπτα άκουσα την πόρτα να κλείνει έξω. Είπα: "Θεέ μου, όνειρο ήταν;».

Όπως λέει η 85χρονη εκείνες τις ώρες βρήκε το κουράγιο να σηκωθεί και αφού έβγαλε το σίδερο που είχαν αφήσει οι δράστες στην πρίζα κατάφερε στη συνέχεια να λυθεί. 

Χωρίς η ίδια να μπορεί να σταθεί όρθια για πολλή ώρα, σύρθηκε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Με τους πόνους να είναι αφόρητους, η 85χρονη σήκωσε το χέρι της και κατάφερε να πιάσει το πόμολο της εξώπορτας. Εκείνη την ώρα άνοιγε το κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. 

Η ηλικιωμένη φώναξε «βοήθεια, βοήθεια» και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος έσπευσε να βοηθήσει την 85χρονη καλώντας το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 
 
Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ απ´ όπου πήρε σήμερα εξιτήριο. 

Δεκατέσσερις ημέρες μετά την εφιαλτική νύχτα, τα σημάδια πάνω στο κορμί της είναι ακόμη εμφανή. «Όποιος τους πιάσει, να τους κάνει αυτό που μου έκαναν. Να τους δέσουν όλους μαζί και να τους σιδερώσουν», καταλήγει η ίδια. 

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που η 85χρονη έζησε τον τρόμο









Δείτε βίντεο: Σοκάρει η μαρτυρία της 85χρονης: Με έδεσαν, με χτύπησαν και με έκαψαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης