Άρειος Πάγος: Έρευνα για το «ντου» Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό και για το αν ο γιατρός πήρε «φακελάκι»

Άρειος Πάγος: Έρευνα για το «ντου» Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό και για το αν ο γιατρός πήρε «φακελάκι»

Ενώνονται όλες οι δικογραφίες για επιθέσεις του Ρουβίκωνα - Μαζί, η Εισαγγελία θα ερευνήσει αν ευσταθούν οι καταγγελίες των αγνώστων που τραμπούκισαν τον χειρουργό

Διπλή παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Ξένη Δημητρίου, τόσο για τις συχνές «επισκέψεις» των μελών της συλλογικότητας Ρουβίκωνας
, όπως είναι στην Ισπανική Πρεσβεία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην εφορία Ψυχικού, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών, κ.λπ., όσο και για το χθεσινό περιστατικό της εισβολής στο γραφείο γιατρού χειρούργου του «Ευαγγελισμού» τον οποίο κατηγόρησαν ότι παίρνει φακελάκια από ασθενείς.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε την συνένωση και την έρευνα όλων των δικογραφιών που αφορούν σε «επιθέσεις» του Ρουβίκωνα με αφορμή την δημοσιοποίηση του βίντεο με την «επίσκεψη» των μελών της οργάνωσης στο Ευαγγελισμό και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν ότι θα του κόψουν το χέρι, αν μάθουν ότι δέχτηκε φακελάκι.

Η κυρία Δημητρίου έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, να διενεργήσει διπλή έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Η πρώτη έρευνα αφορά τις απειλές που δέχτηκε ο γιατρός από τα μέλη του Ρουβίκωνα και η δεύτερη έρευνα αφορά εάν ευσταθούν οι καταγγελίες ότι ο εν λόγω γιατρός, που απειλήθηκε, απαίτησε φακελάκι.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου


 

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού 

Στο μεταξύ, η επικεφαλής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Νάγια Μητσάκη σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι «η διοίκηση του νοσοκομείου είναι ανοικτή σε καταγγελίες πολιτών για τα φαινόμενα διαφθοράς».
 
Ειδικότερα, η Νάγια Μητσάκη αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Υπάρχουν θεσμοί, οι οποίοι λειτουργούν, εμπιστευόμαστε και οφείλουμε να σεβόμαστε, όπως το «Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Πολιτών» που συστάθηκε σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν. 4368/2016 και την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α3δ/Γ.Π. οικ. 10976/10.2.2017 υπουργική απόφαση που καθορίζει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας του. 
 
Νέο θεσμό επίσης αποτελεί η «Λίστα Χειρουργείου», που συστάθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Α3Α/οικ.97136/23.12.2016 υπουργική Απόφαση, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε στο Νοσοκομείο στις 27.3.2017 και μέχρι σήμερα αποδεικνύεται επιτυχής. 
 
Έτσι, έχουν τεθεί ασφαλιστικές δικλείδες για την διευκόλυνση υποβολής καταγγελιών, αναφορών, παραπόνων κ.λπ., η διερεύνηση των οποίων άμεσα αντιμετωπίζεται με διεξαγωγή Προκαταρκτικής Έρευνας, Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και ότι άλλο απαιτείται.
 
Το προσωπικό του Ευαγγελισμού παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

Τα παραπάνω έχουν εμπεδωθεί στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, που με την εμπιστοσύνη του έχει αναδείξει τον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» σε κορυφαίο Νοσηλευτικό Ίδρυμα».
 
Οι απειλές των μελών του Ρουβίκωνα
 
Ο διάλογος των μελών του Ρουβίκωνα με τον γιατρό, όπως καταγράφεται στο βίντεο που ανήρτησε η συλλογικότητα Ρουβίκωνας , έχει ως εξής:
 
Ρουβίκωνας: Γιατί παίρνεις φακελάκια για να χειρουργείς τον κόσμο;
Γιατρός: Ποιος το είπε αυτό το πράγμα;
Ρουβίκωνας: Ποιος το είπε; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι; Μη μιλάς τώρα, μη μιλάς, μη μιλάς! Γιατί εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την ανάγκη του άλλου;
Γιατρός: Ποιον εκμεταλλεύτηκα;
Ρουβίκωνας: Μη μιλάς! Πήρες πολύ πρόσφατα και παίρνεις φακελάκια.
Γιατρός: Από ποιον πήρα φακελάκι;
Ρουβίκωνας: Δεν θα σου πω εγώ το όνομα να τον εκθέσω. Ηρθε και μας το είπε. Και το ξέρει όλο το νοσοκομείο.
Γιατρός: Ποιος; Τι είναι αυτά που λέτε;
Ρουβίκωνας: Λοιπόν, άκουσέ με λίγο. Αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι...
Γιατρός: Ποιοι είστε εσείς κατ’ αρχάς;
Ρουβίκωνας: Από τον Ρουβίκωνα είμαστε. Λοιπόν, αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι εδώ μέσα, θα βγάλουμε τη φωτογραφία σου και το όνομά σου σ’ όλο το νοσοκομείο.
Γιατρός: Τελείωσες;
Ρουβίκωνας: Δεν τελείωσα. Δεν μιλάς καθόλου τώρα! Εάν το συνεχίσεις, θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Και αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;
Γιατρός: Ωραία, περιμένω να τελειώσετε για να μιλήσω.
Ρουβίκωνας: Δεν θα μιλήσεις.
Γιατρός: Εντάξει.
Ρουβίκωνας: Λοιπόν, τελευταία προειδοποίηση, εντάξει; Άιντε! Την άλλη φορά δεν θα σε πετύχουμε στο νοσοκομείο, εδώ σεβόμαστε το χώρο τώρα.

ΣΧΟΛΙΑ (54)

Κι άλλος ανώνυμος

Λέω να φτιάξω ομάδα που να την πέφτουμε τριάντα σε έναν, να κουβαλάμε σιδερώστρες αντί για σίδερα να ρίχνουμε όποιον δεν γουστάρουμε σε μυτερά κάγκελα αντί για ζαρντινιέρες να κάνουμε ληστείες βαπτιζόμενες ως μάζεμα πόρων για τον αγώνα μας και να σπάμε χέρια και πόδια πριν ρωτήσουμε οτιδήποτε. Απαιτώ συγκάλυψη από την κυβέρνηση και μισθό.

Γιάννης Γ

. Η νοοτροπία του Ελληνα γενικώς για τα θέματα υγείας είναι. ........ Θέλει στην δημόσια υγεία ένα υψηλότατο επίπεδο και αρτιότητα στην κάλυψη τόσο την έξω νοσοκομειακή όσο και νοσοκομειακή, είτε είναι τακτική νοσηλεία, είτε στα επείγοντα .Καθώς και ολα να ειναι πλούσια,στην νοσηλεία του με νοσηλεία σε νοσοκομεία τύπου 5άστερου ξενοδοχείου. ........... Και το κυριότερο με την νοσηρή νοοτροπία του που του έχει καλλιεργηθεί διαχρονικά είναι να τα θέλει και όλα αυτά δωρεάν. ..... Με το κράτος τι κάνει το κράτος, να τα πληρώσει το κράτος............ Θέλει δωρεάν και την πρωτοβάθμια υγεία, στα φάρμακα, και σε οποιουδήποτε κόστους διαγνωστικές εξετάσεις. . .Και αυτά να ειναι πολύ κοντά στον τόπο που μένει............... Αλλά ομως να μην πληρώνει στο ασφαλιστικό του ταμείο αυτά που πρέπει για την ασφάλιση της υγείας του είτε λόγω νοοτροπίας είτε ίσως γιατί δεν έχει. Χιλιάδες είναι αυτοί που χρωστάνε δις ευρώ στα ασφαλιστικά τους ταμεία , που ξεχνούν να πληρώσουν αλλά πρώτοι όμως σε απαιτήσεις...Και εάν πληρώνει ο Ελληνας να κοιτάζει πως να πληρώνει τα λιγότερα. ......... Αλλά κατά τα άλλα το επαναλαμβάνω θέλει την δωρεάν και υψηλού επιπέδου κάλυψη υγείας απο το κράτος. ......... Το που θα βρεί το πτωχευμένο κράτος για να πληρώσει αυτές ολες τις απαιτησεις στην υγεία. ειναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. ................................

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

Είσαι Έυελπις,Στρατιωτικός ή Αστυνομικός?θα σου σπασουμε το κεφάλι...Εισαι Δικαστής ή Συμβολαιογράφος στους πληστηριασμούς?θα σου σπάσουμε το κεφάλι...Εισαι Γιατρός που παίρνεις ή υπαρχουν υπόνοιες οτι παίρνεις φακελάκι?θα σου σπασουμε το κεφάλι...Δέν είσαι με μας?θα σου σπάσουμε το κεφάλι....Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΛΕΜΠΑ-ΠΛΕΜΠΑ.

bratsos

Οι γιατροί δεν φταίνε σε κάποιο θέμα. Οι ασθενείς έχουν ευθύνη. Είναι ένα σοβαρό χειρουργείο πχ για καρκίνο, που ο καρκίνος δεν περιμένει. Η σειρά αναμονής όμως είναι μεγάλη. Με λεφτά πάνε και παρακαπτουν τη νόμιμη σειρά εισαγωγής. Σίγουρα κοστίζει ποιο οικονομικά από ιδιωτικό νοσοκομείο.

ΝΕΣΤΩΡ

γιατι στοχοποιησαν τον συγκεκριμενο ιατρο ?! διοτι δεν μας πειθουν οι υποκριτες ρουβικοτες ,πως δηθεν για το φακελλακι, αντεδρασαν ετσι!

απαντηση

Διότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι συνδικαλιστής και γενικά δεν συμμετέχει σε "αριστερές παρεμβάσεις" όπως απεργίες κτλ. Πέραν αυτού είναι από τους καλούς και τους "επώνυμους" του χώρου. Έχει κλεισμένα ραντεβού για μήνες ενώ οι άλλοι βαράνε μύγες. Κάποιοι χάσανε την πελατία τους και τους φταίει αυτός που κάνει σωστά τη δουλειά του. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ένα πράγμα. Χαλάει την μαγιά των ιδιωτικών προφανώς και άρα για κάποιους "πρέπει να φύγει από τη μέση"

Victor

Μία ιδέα για το πώς ήταν η κατάσταση πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα. Ο οποιοσδήποτε που δε γούσταρε τη φάτσα σου και είχε άκρες στο κόμμα σε έδινε στεγνά και κατέληγες στα γκουλάγκ όπου κανείς δεν κατάφερνε να επιβιώσει πάνω από μερικούς μήνες. Αυτή είναι η αριστερά...

Τ.P

Το 2010 δώσαμε για τον πατέρα μου 5000€ σε αυτο το νοσοκομείο,οχι φακελάκι φακελαρα!!!Αν δεν τα δίναμε είχε λίστα αναμονής για χειρουργείο 8 μήνες και βάλε!Τα δώσαμε και σε τρεις μερες είχε βγει!

Δημήτρης

Συγνώμη , αλλά τι σχέση έχει αυτό που λες ,με τα τάγματα εφόδου της άκρας αλητείας, τωρα αν αυτοαποκαλούνται αριστεροί , οκ και ο καμμενος θεωρεί κεντροο το κόμμα του, τύπου ρουβικωνα που πάνε να διαλύσουν κάθε έννοια νομιμότητας σε αυτή τη δυστυχή χώρα. Και ποιος τους εβαλε αυτούς τους κοπρίτες να ασχοληθούν με τα φακελάκια? Έτσι θα λύνονται τα προβλήματα από δω και μπρος δηλαδή ? Θα μαζεύονται μερικοί αληταράδες και θα τη πέφτουν σε όποιον τους εχει δοθεί εντολή να τρομοκρατήσουν? Ο νόμος της νύχτας ως μέσο επίλυσης των προβλημάτων.Έτσι θα πάει μπροστά αυτος ο τόπος?

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επειδή τυχαίνει να εχει χειρουργήσει συγγενή μου ο συγκεκριμένος Ιατρος ενα πραγμα σας λεω δεν υπάρχει πιο τίμιος και πιο σοβαρός ιατρός απο τον συγκεκριμένο όχι φακελάκι ούτε λουκούμι δεν παίρνει αλλα μάλλον δεν εξυπηρετεί τον ρουβικωνα που θέλει Vip μεταχείριση παντού

Φούφουτος

Οι καταγγελίες λογίζονται νομικά ως καταγγελίες, μόνον όταν είναι επώνυμες. Δηλαδή θα ζητήσει ο εισαγγελέας και επίσημα, να του δώσει ο Ρουβίκωνας το φάκελλο της καταγγελίας με τα στοιχεία του καταγγέλοντα, αλλά και την απόφαση του λαϊκού δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε ο γιατρός με σπάσιμο του κεφαλιού του και τη διαπόμπευσή του???

mouth

Εχω δωσει φακελλακια στον Ευαγγελισμο..............ου ου ου!!!!!!!!!!!!!!!! Ελενα Βενιζελου.......Ιπποκρατειο.........Ασε τωρα που θα μας πουν και οι γιατροι πως μενουν στα νοσοκομεια για ενα ψωρομηνιατικο!!!!!!!!!!!!! Βασιλικοτεροι του Βασιλεως !!!!!!!!!!!!!!!Να κανουμε καταγγελια λεει η διευθυντρια αν μας ζητησουν φακελλακι!!!!!!! Χαχαχαχα!!!!!!!!!!! Κορακας κορακου ματι βγαζει??????????

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aleksia_ar

Το οκτάχρονο κορίτσι που είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα φέτος το Πάσχα, αναχωρεί σε λίγες ώρες για το Αμβούργο της Γερμανίας, για να συνεχίσει την αποκατάστασή του - «Με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 90.000 ευρώ, με συγκινεί πολύ η ανταπόκριση του κόσμου» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της