Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουμε να δούμε σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι

Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουμε να δούμε σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι

«Σπάω το κεφάλι μου να δω ποιος μπορεί να είναι, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα»

Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουμε να δούμε σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι
Σοκαρισμένος από τη στυγερή δολοφονία του 52χρονου
ποινικολόγου δηλώνει ένας από τους συνεργάτες του δολοφονηθέντος Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που μίλησε στο protothema.gr, ο οποίος προσπαθεί να βρει εναγωνίως ποια είναι η υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία.

«Εγώ μόλις έμαθα για τη δολοφονία, έσπασα το κεφάλι μου να δω ποια από τις υποθέσεις θα μπορούσε να είναι» ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε: «Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις που ήξερα ότι είχε ο άνθρωπος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, μιλάγαμε μαζί τους και επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα, ό,τι και να είχε γίνει στις υποθέσεις».

Κλείσιμο
Από την πλευρά της αστυνομίας, στον κύκλο των αλλοδαπών πελατών, υποθέσεις των οποίων χειριζόταν το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τους δολοφόνους
του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

«Ο συνάδερφός μου που ήταν στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου, όπως καταλαβαίνετε, γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Εμείς οι δικηγόροι χειριζόμασταν θέματα ήσσονος σημασίας, δεν χειριζόμασταν τα μεγάλα νομικά θέματα» αναφέρει στο protothema.gr ο συνεργάτης του άτυχου Ζαφειρόπουλου.

Επίσης, ο συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του δολοφονηθέντος αναφέρθηκε και στον άνθρωπο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. «Ο Ζαφειρόπουλος σαν ποινικολόγος ήταν ένας απλός άνθρωπος, καθαρός. Και συμβουλές έδινε σε εμάς τους συνεργάτες του και δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο από τις υποθέσεις του, για αυτό και κυκλοφορούσε ελεύθερος με τη μηχανή του και χωρίς σωματοφύλακες. Για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι από αυτή τη στυγερή δολοφονία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης