Όχι μόνο έξω από το κοινοβούλιο, αλλά και μέσα σε αυτό, εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας βρέθηκαν σήμερα για να υπογραμμίσουν το ενδιαφέρον τους για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αλλαγή φύλου.
Στα δυτικά θεωρεία βρέθηκαν μάλιστα γνωστοί εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας οι οποίοι παρακολουθούσαν με προσοχή την ομιλία του Πρωθυπουργού και τις τοποθετήσεις των μελών της κυβέρνησης και των στελεχών της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, η Πάολα και αρκετοί άλλοι.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3