Ηλεία: 45χρονος Έλληνας έκλεψε κόντρα πλακέ για την κατασκευή σχολείου

Ηλεία: 45χρονος Έλληνας έκλεψε κόντρα πλακέ για την κατασκευή σχολείου

Ο δράστης παραβίασε την περίφραξη στο εργοτάξιο και αφαίρεσε υλικά αξίας 3.500 ευρώ

Ηλεία: 45χρονος Έλληνας έκλεψε κόντρα πλακέ για την κατασκευή σχολείου
«Χέρι» σε ακριβά υλικά που προορίζονταν για την κατασκευή του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή του Καράτουλα Ηλείας φέρεται πως έβαλε ένας 45χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου μετά την καταγγελία της ανάδοχης εταιρείας.

Όπως κατήγγειλε ο 60χρονος νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, ο δράστης παραβίασε την περίφραξη στο εργοτάξιο και «σήκωσε» από μέσα ξύλα μπετοφόρμ (δηλαδή, κόντρα-πλακέ πολλαπλών στρώσεων ξύλου με κόλλα θαλάσσης και επιφάνεια από σημύδα) αξίας 3.500 ευρώ. Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

*** Οι ίδιοι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν στον Πύργο και άλλους δύο Έλληνες «κυνηγούς» μετάλλων ηλικίας 25 και 69 χρόνων, οι οποίοι έφτασαν με αυτοκίνητο σε ένα αγρόκτημα και αποπειράθηκαν να κλέψουν 20 σιδερένιους πασσάλους. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης