Βρήκε ανοιχτό το εργοτάξιο μιας εταιρείας στον κόμβο της Ελίκης, επί της παλιάς εθνικής οδού Αιγίου – Κορίνθου, και μπήκε σαν… κύριος ένας νεαρός «κυνηγός» μετάλλων ο οποίος «σήκωσε ό,τι βρήκε μπροστά του! Όμως, δεν κατάφερε να διαφύγει.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που ξεκίνησαν έρευνες αμέσως μόλις ενημερώθηκαν ότι από το εργοτάξιο στην περιοχή του Ελαιώνα είχαν κάνει φτερά τέσσερα μεταλλικά φρεάτια και μία… πληροφοριακή πινακίδα, κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τις είχε φορτώσει ο 21χρονος Έλληνας και να το ακινητοποιήσουν.
Ο δράστης συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε αδεία ικανότητας οδήγησης. Έτσι, στην κατηγορία της κλοπής που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου, προστέθηκε και αυτή της παράβασης του Κ.Ο.Κ., ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.