Αίγιο: Νεαρός «κυνηγός» μετάλλων «σήκωσε» φρεάτια και πινακίδες!

Αίγιο: Νεαρός «κυνηγός» μετάλλων «σήκωσε» φρεάτια και πινακίδες!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τις είχε φορτώσει ο 21χρονος Έλληνας και να το ακινητοποιήσουν

Αίγιο: Νεαρός «κυνηγός» μετάλλων «σήκωσε» φρεάτια και πινακίδες!
Βρήκε ανοιχτό το εργοτάξιο μιας εταιρείας στον κόμβο της Ελίκης, επί της παλιάς εθνικής οδού Αιγίου – Κορίνθου, και μπήκε σαν… κύριος ένας νεαρός «κυνηγός» μετάλλων ο οποίος «σήκωσε ό,τι βρήκε μπροστά του! Όμως, δεν κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που ξεκίνησαν έρευνες αμέσως μόλις ενημερώθηκαν ότι από το εργοτάξιο στην περιοχή του Ελαιώνα είχαν κάνει φτερά τέσσερα μεταλλικά φρεάτια και μία… πληροφοριακή πινακίδα, κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τις είχε φορτώσει ο 21χρονος Έλληνας και να το ακινητοποιήσουν.

Ο δράστης συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε αδεία ικανότητας οδήγησης. Έτσι, στην κατηγορία της κλοπής που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου, προστέθηκε και αυτή της παράβασης του Κ.Ο.Κ., ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης