Έρευνα για τον τραυματισμό του 16χρονου που συνελήφθη στα Εξάρχεια

Έρευνα για τον τραυματισμό του 16χρονου που συνελήφθη στα Εξάρχεια

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Έρευνα για τον τραυματισμό του 16χρονου που συνελήφθη στα Εξάρχεια
Έρευνα για το τροχαίο
ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένας 16χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψής του παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του
διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.
Κλείσιμο

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με κατάγματα στα πόδια στο ΚΑΤ όπου έκανε επιληπτική κρίση και για αυτό το λόγο νοσηλεύεται στην Πρώτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας φρουρούμενος.
 
Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

«Την 04.30’ ώρα (17-9-2017), συνελήφθη στα Εξάρχεια 16χρονος ημεδαπός, για τη συμμετοχή του σε επεισόδια, σε βάρος αστυνομικών.

Κατά τη μεταγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έμπροσθεν του κτιρίου (Λ. Αλεξάνδρας και Δημητσάνης), ο συλληφθείς απώθησε αιφνιδιαστικά τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, που τον συνόδευαν και ετράπη σε φυγή. Στην προσπάθειά του να διέλθει το ρεύμα ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας προς την Λ. Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 32χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα σταθμό Ε.Κ.Α.Β., που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο, που νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία θα υποβληθεί η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης