Με ψέματα η στήριξη στη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

Με ψέματα η στήριξη στη Συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

Ο σύλλογος εργαζομένων στον οργανισμό πιστοποίησης προσόντων και επαγγελματικού προσανατολισμού καταγγέλλει ότι είναι μαΐμού η επιστολή στήριξης εργαζομένων στην Ελένη Γιαννακοπούλου

Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, που όπως είχε αποκαλύψει το ΘΕΜΑ κατηγορείται από υπαλλήλους του οργανισμού ότι είχε πετάξει από το γραφείο μιας υπαλλήλου την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια
ενώ φέρεται να είχε τραβήξει από το λαιμό μιας άλλης υπαλλήλου το σταυρουδάκι που φορούσε λέγοντας της « αν πιστεύει ότι αυτό που φοράει θα την σώσει».

Η γνησιότητα μιας ανυπόγραφης επιστολής, δήθεν από τους εργαζομένους του ΕΟΠΠΕΠ που έκανε πριν από λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου, το περιεχόμενο της οποίας πρόσφερε στήριξη στην διευθύνουσα σύμβουλο, αμφισβητείται σήμερα από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ, τα μέλη του οποίου σε ανακοίνωση τους διευκρινίζουν ότι η πρώτη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από το σύλλογο εργαζομένων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις θέσεις του.

Όλα ξεκίνησαν στις  30 Αυγούστου και ώρα 19:04 όταν η δημοσιογραφική ιστοσελίδα «Το κουτί της Πανδώρας» ανήρτησε ρεπορτάζ με τίτλο «Η απάντηση της «Συριζαίας» για τις εικόνες, τα σταυρουδάκια και την εργασιακή κακομεταχείριση».

Στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, εκτός από την απάντηση της κας Ελένης Γιαννακοπούλου περιλαμβανόταν και μια επιστολή από τους εργαζόμενους του ΕΟΠΠΕΠ, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος.

Πρόκειται για την ίδια επιστολή που είχε αποσταλεί ηλεκτρονικά και στο ΘΕΜΑ χωρίς όμως να φέρει υπογραφές ενώ δεν προερχόταν από το επίσημο email του Συλλόγου των Εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ. Μάλιστα η επιστολή επεστράφη στον συντάκτη της με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να δημοσιευθεί αφού δεν φέρει κάποιο πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την γνησιότητα της.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά η ίδια επιστολή βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από Το Κουτί της Πανδώρας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο επίμαχο δημοσίευμα : «Με σκληρή γλώσσα καταφέρονται οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΕΠ κατά των εκπροσώπων κοινωνικών φορέων που κλήθηκαν -πλημμελώς απ' ό,τι φαίνεται- να μιλήσουν εξ ονόματός τους. 

«Με έκπληξή μας παρατηρούμε ότι εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων, μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ, κύριοι Οδ. Ντριβαλάς, Ι. Παπαργύρης και Μ. Κουρουτός, απέστειλαν επιστολή εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το πρόσωπο της Διευθύνουσας, ομιλώντας εκ μέρους "μεγάλου αριθμού εργαζομένων του Οργανισμού"» σημειώνουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι, προσθέτοντας δηκτικά:

«Θα τους παρακαλούσαμε να ομιλούν συγκεκριμένα για εκείνη τη μερίδα εργαζομένων που επιθυμούν και νιώθουν την ανάγκη να εκπροσωπήσουν, καθώς η πλειονότητα των εργαζομένων ουδέποτε ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων στο Δ.Σ., όπως και ουδέποτε ζήτησε την εκπροσώπησή της».

Σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος της Ελένης Γιαννακοπούλου παίρνουν ξεκάθαρη θέση, κάνοντας λόγο για επίθεση που χρησιμοποιεί ως όπλο τη θρησκεία και την πίστη. 

Ειδικότερα, σημειώνουν: 
«Αναφορικά δε με την τελευταία καταγγελία που προσάπτεται στη Διευθύνουσα, κα. Ελένη Γιαννακοπούλου, ως ανάρμοστη προς την ελληνική Ορθόδοξη Θρησκεία, εκφράζουμε απερίφραστα τη λύπη μας για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται η πίστη και η ιερότητα της θρησκείας ως όπλο επίθεσης, στοιχείο που αντιτίθεται στο πνεύμα της ισότητας, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας που διαπνέει τη διδασκαλία της Ορθόδοξης Πίστης. Όσοι ασπαζόμαστε την Ορθόδοξη Θρησκεία δηλώνουμε ότι ουδέποτε νιώσαμε, ακούσαμε ή δεχτήκαμε οποιαδήποτε προσβολή ή ανάρμοστη συμπεριφορά από συνάδελφο, μέλος της διοίκησης ή τη Διευθύνουσα σε σχέση με την πίστη μας. Ως πολίτες της Ελλάδας σεβόμαστε και ασπαζόμαστε απερίφραστα το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, όπως ορίζεται στο Σύνταγμα. Συνεπώς, δημοσιοποιημένες καταγγελίες περί έλλειψης σεβασμού προς την Ορθόδοξη Θρησκεία θα πρέπει να αξιολογούνται με επιφύλαξη, καθώς εγείρουν ζητήματα για τη σκοπιμότητά τους». 

Η ψεύτικη επιστολή, 
«Άγνωστος ο αποστολέας»
 
Άμεση ήταν η απάντηση των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ. Σε επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και σε άλλους φορείς θέτουν θέμα γνησιότητας της πρώτης επιστολής.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: Σε συνέχεια του ηλεκτρονικού μηνύματος με υπογράφοντες «Εργαζόμενοι στον ΕΟΠΠΕΠ» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ ότι το κείμενο αυτό δεν έχει αποσταλεί από τον σύλλογο εργαζομένων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις θέσεις του. Το κείμενο αυτό δεν έχει προέλθει μέσω κάποιας διαδικασίας διαβούλευσης ή έστω ενημέρωσης των εργαζομένων και ο αποστολέας τους μας είναι άγνωστος». Το σχετικό μήνυμα συνοδεύεται από τις υπογραφές των εργαζόμενων στον ΕΟΠΠΕΠ και είναι στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, καταλήγουν. 

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και οι δυο υπάλληλοι του οργανισμού για να καταθέσουν ενώπιον του τα όσα υποστηρίζουν στις έγγραφες καταγγελίες τους σχετικά με την επίθεση που δέχθηκαν από την διευθύνουσα σύμβουλο.    

Η επιστολή διάψευσης της πρώτης «επιστολής»
ΣΧΟΛΙΑ (222)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑ , ΓΕΛΑΣΤΕ , ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΕΡΑ .... Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΤΟΝ ΜΑΚΡΑΚΗ ΜΑΚΡΟΝ (ΚΡΗΤΙΚΟΟ ΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ....ΤΑ ΑΛΛΑ

έλα ΚΑΡΑΝΙΚΑ

άσε το γλύψιμο στην ο Θεός να την κάνει γυναίκα που την τυφλώνει η ιδεοληψία της

214 ΣΧΟΛΙΑ !

.........για την περιπτωση τησ συριζαιας . αρα εμφυλοχωρει ακομα το θεμα της ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!!!!!!!!

@!@

Και ο Συριζαίος συνδικάλας που πάει για δουλειά στις 9 και παίζει τέρμα το ραδιάκι συντονισμένο στο "Κόκκινο"???? πόσα χαστούκια πρέπει να φάει για να συνέλθει??? Που την είδε εξουσία ο πεινάλας και θέλει και προπαγάνδα, το γίδι...

@@

ΣΧΟΛΑΕΙ * ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 . . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΑΣΕΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , @ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ@ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ . ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Δ. Υ . ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ , ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ , ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ.

Φίλιππος

Φίδι πολύ γλειψιμο τον τρισπιθαμιτη,Άκου οκτώ το βράδυ... Θα πνιγεις στα σάλια σου και μονο που φοβάσαι να πεις το όνομά του Κυριάκου καταλαβαίνει κανείς με ποιο ΑΣΕΠ μπηκες ρε άντε χάσου που έλεγε κι υμνητής σας Λαλάκης

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΑΘΛΗΤΙΚΑ , ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ,Η..... ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΕΓΩ . 2 . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ , ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , ( ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ , ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΧΩΡΟ ).ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΗ @ ΑΝΕΡΑΣΤΗ Δ.Υ., ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ . @ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ Η Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕΒΑΣΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ , ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΥΠΗΡΧΕ . 3 . ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΠΗ , ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΑΟΥΣ , Η ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ , ΜΕ 700 ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΣΕΧΤΕΣ , ΝΑΟΥΣ , ΤΕΜΕΝΗ , ΤΖΑΜΙΑ , κ.τ.λ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΕΣ , ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΗΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΙΣΘΟΙ , ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ , κ,τ,λ,.. ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ . ΔΙΑΛΟΓΟΣ .

γυναίκα είναι ;;;;

πραγματικά ;;; μάλλον έτσι εξηγείται η επιθετικότητα και ο ελλειματικός της χαρακτήρας. Λόγω της αχαρακτήριστης εμφάνισής της

Χμ..

Όταν ακούνε όμως για... ισλάμ πρώτοι πρώτοι στήνονται...

;;;

Τι πράγματα είναι αυτα;

Καταπιεση

Απίστευτη δικτατορικη καταπιεση των υπαλλήλων!

Wtf

Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πράγμα η ανθελληνας; Σκληρή τιμωρία να την εβρει!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ? ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ

μονο ιστορικο ρολο επεξε κι αυτον με την αδεια των τουρκων(προνομια) . συχαινονταν και στα οικογεκειακα μΑς να συνεμπουν απειθαρχητοι πολλυσυλεκτικη φυλη .μονο ο Θεος σωζει . μια μανα ειχε και ο Χριστος την αγαπαμε ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥς ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

el12

Ο επιβάτης ταξίδευε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Κοζάνη, για επαγγελματικούς λόγους και η πτήση του καθυστέρησε πέντε ώρες εξαιτίας τεχνικού προβλήματος του αεροσκάφους