Συνελήφθη στη Λιβύη, ο Γιώργος Μπατατούδης μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης των δικαστικών αρχών της Θεσσαλονίκης.
UPD:
Συνελήφθη στη Λιβύη, ο Γιώργος Μπατατούδης μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης των δικαστικών αρχών της Θεσσαλονίκης.
Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν καταζητούμενος καθώς το Μάρτιο του 2009 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη δέκα ετών για υπεξαίρεση χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχαν και άλλες τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για μη καταβολή εσόδων στο ελληνικό δημόσιο.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του δικεφάλου του βορρά έκανε το λάθος να πάει στο ελληνικό προξενείο της Λιβύης προκειμένου να βγάλει καινούργιο διαβατήριο. Όταν οι υπάλληλοι της πρεσβείας ενημερώθηκαν από τις ελληνικές αρχές ότι εκκρεμούν σε βάρος του δικαστικές αποφάσεις ειδοποίησαν την τοπική αστυνομία και τον συνέλαβαν. Πλέον, είναι θέμα ημερών η έκδοση του στη χώρα μας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.