«Μια σπουδαία φίλη, μια ολοκληρωμένη δημιουργό, μια μοναδική ερμηνεύτρια, μια ακέραιη προσωπικότητα» χαρακτηρίζει το «Ποτάμι» την Αρλέτα η οποία έφυγε χθες από τη ζωή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση με την οποία το Ποτάμι αποχαιρετά τη σημαντική ερμηνεύτρια:
Το Ποτάμι αποχαιρετά μια σπουδαία φίλη, μια ολοκληρωμένη δημιουργό, μια μοναδική ερμηνεύτρια, μια ακέραιη προσωπικότητα.
Με σπουδές στη σχολή καλών τεχνών, μια εκδρομή την έσπρωξε στη μουσική. Η εκδρομή συνεχίστηκε για τα επόμενα πενήντα χρόνια και μας άφησε μια αξέχαστη παρακαταθήκη τραγουδιών. Αγαπήθηκε από τρείς γενιές. «Τώρα σιωπή».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.