Φωτιά είναι σε εξέλιξη από τις 11:30 το πρωί στα Κύθηρα κοντά στα χωριά Άγιος Θεόδωρος και Πιτσινάδες.
Οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν κινδυνεύουν. Στο νησί πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών.
Αυτή την στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεσή της 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρου τμήματος, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη «Πετζετέλ» και δυο ελικόπτερα.
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο protothema.gr, η πυροσβεστική δύναμη στα Κύθηρα είναι αποδυναμωμένη, καθώς έχουν πάρει δυνάμεις για άλλες περιοχές.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»