Αττικό νοσοκομείο: Ως τις 3 Αυγούστου οι αιτήσεις για 110 θέσεις εποχικών υπαλλήλων

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης - Διαβάστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Στη πρόσληψη 110 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του, προσωπικό καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα δεν θα υπερβαίνει το όριο που θέτει ο νόμος, έως και την 31/12/2018. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα υποβάλουν την αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

1) Αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή για τους αλλοδαπούς νόμιμη άδεια διαμονής που παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας, για την παροχή έργου π.χ. Ε.Δ.Τ.Ο., Άδεια Διαμονής για Παροχή Υπηρεσιών ή Έργου, επί Μακρόν Διαμένοντος κλπ. 

2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης. 

3) Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας καθαριότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο δηλαδή : α) βεβαίωση εργοδότη που θα αναγράφεται το χρονικό διάστημα και ο τόπος της απασχόλησης ή β) κατάλογος ενσήμων ΙΚΑ, με υπεύθυνη δήλωση του  ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του ή γ) αντίγραφο σύμβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατομικής συμβάσεως εργασίας ή σύμβαση έργου με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστημα παροχής εργασίας καθαριότητας όσο και τον συγκεκριμένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του. 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://dimosio.gr/

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr