Πυρά, από ένα παράλληλο Σύμπαν, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπολύει η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης με αφορμή την απόφαση του δήμου να αναθέσει σε ιδιώτη την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Την ώρα που οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας έχουν γεμίσει από σκουπίδια που δεν μπορούν να συλλέξουν οι συμβασιούχοι, οι οποίοι έπεσαν θύματα μικροπολιτκών σκοπιμοτήτων και υποσχέσεων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης με αφορμή την απόφαση του δήμου να αναθέσει σε ιδιώτη την αποκομιδή των απορριμμάτων, τα βάζει με τον Δήμαρχο.
«Την ώρα που βρίσκονται στο πόδι χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους, παλεύοντας για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων αυτή την ώρα διάλεξε και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης να προχωρήσει το -ομολογημένο από καιρό- σχέδιό του να παραδώσει και την καθαριότητα της πόλης στους ιδιώτες-εργολάβους» υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.