Εκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το ΔΣ της ΚΕΔΕ, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων, μετά την κατάθεση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο Εσωτερικών.
Στην κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου το βράδυ της Παρασκευής αποφασίστηκε να κατατεθεί τη Δευτέρα νομοθετική ρύθμιση, που θα προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων. Οσοι απασχολούνται μέχρι τώρα στην καθαριότητα, θα προβλέπεται, μέσα από νέα σύμβαση, να απασχοληθούν μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων του διαγωνισμού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για τη νομοθετική πρωτοβουλία.
Ο υπουργός Εσωτερικών θα ενημερώσει σήμερα στις 2 μ.μ. τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, για τη νομοθετική ρύθμιση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.