Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ έλαβε υπόψη τη δέσμευση της διεύθυνσης της εφημερίδας για την καταβολή ενός 15νθημέρου έως την Πέμπτη 15/6 και ενός ακόμη εντός 10 ημερών
Την 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στην εφημερίδα «Αυγή» ανέστειλε η ΠΟΕΣΥ διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για την κήρυξη της απεργίας.
Η απεργία θα διαρκούσε από τις 06.00 το πρωί της της Τρίτης 13 Ιουνίου έως και τις 06.00 της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017.
Ταυτόχρονα, το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ έλαβε υπόψη τη δέσμευση της διεύθυνσης της εφημερίδας για την καταβολή ενός 15νθημέρου έως την Πέμπτη 15/6 και ενός ακόμη εντός 10 ημερών.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.