Την εκτίμηση ότι στην Ελλάδα θα μείνουν τελικά 20-25.000 μετανάστες
από τους περισσότερους από 60.000 που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη χώρα διατύπωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας «εάν εξακολουθήσει να ισχύει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας».
Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ οι 60.000 δεν θα μείνουν στη χώρα. «Έχουμε περίπου 10.000 που δικαιούνται relocation και 6-7.000 που δικαιούνται επανένωση οικογενειών» είπε ο κ. Μουζάλας προσθέτοντας ότι «από το κλείσιμο της Ειδομένης εδώ ή εκεί, για καλύτερη ζωή λέω εγώ, 25.000 ανθρώπους».
Κλείσιμο
Όσον αφορά την ιδιότητα όσων πλέον μπαίνουν στην Ελλάδα ο κ. Μουζάλας είπε ότι πλέον «το 70%-80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες». «Όποιος έρχεται κάνει αίτηση ασύλου και από εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία πρέπει να κρίνει αν είσαι οικονομικός μετανάστης ή πρόσφυγας» εξήγησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προσθέτοντας ότι αν και μπορεί να κάνει και έξι μήνες για να υπάρξει μια τελική απόφαση «λειτουργούμε πλέον πιο γρήγορα».
Εξήγγειλε, τέλος, ότι «το πλάνο είναι το 2018 να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων ασύλου κατά 30%».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ