"Ξαναχτύπησε" μέσα από τις φυλακές ο Κατσούλας!

"Ξαναχτύπησε" μέσα από τις φυλακές ο Κατσούλας!

Μαζί με συγκρατούμενό του κατηγορούνται ότι παρενοχλούσαν σεξουαλικά, μέσω τηλεφώνου, ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 10 και 11 ετών, που έβρισκαν με διάφορους τρόπους τα τηλεφωνά τους.

"Ξαναχτύπησε" μέσα από τις φυλακές ο Κατσούλας!

Δύο κρατούμενοι των φυλακών Μαλανδρίνου κατηγορούνται ότι παρενοχλούσαν σεξουαλικά, μέσω τηλεφώνου, ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 10 και 11 ετών, που έβρισκαν με διάφορους τρόπους τα τηλεφωνά τους. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ο ένας από τους δύο κρατούμενους είναι ο γνωστός από την υπόθεση των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας, ενώ ο δεύτερος κρατούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων δύο κοριτσιών, οι οποίοι κατέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ανέφεραν ότι άγνωστος τηλεφωνούσε στις ανήλικες κόρες τους, λέγοντας ότι είναι αστυνομικός και τις παρενοχλούσε σεξουαλικά, βάζοντάς τες να κάνουν από το τηλέφωνο άσεμνες πράξεις με το πρόσχημα ότι θα τους έκανε εξέταση DNA μέσω τηλεφώνου.

Κλείσιμο

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα τηλεφωνήματα γίνονταν από καρτοτηλέφωνο των φυλακών Μαλανδρίνου με συγκεκριμένες τηλεκάρτες, που ανήκαν στον Κατσούλα και στον άλλο κρατούμενο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης