Βίντεο: Η στιγμή της μεταφοράς των τραυματιών μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο

Βίντεο: Η στιγμή της μεταφοράς των τραυματιών μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο

Σε δεύτερο βίντεο φαίνεται η κινητικότητα που επικράτησε αμέσως μετά την έκρηξη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ανθρώπων

 Βίντεο: Η στιγμή της μεταφοράς των τραυματιών μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Παπαδήμο
Τη στιγμή της μεταφοράς των τριών τραυματιών μετά την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο κατέγραψε βίντεο του πρακτορείου φωτογραφειών Eurokinissi.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά την επίθεση φαίνονται οι διασώστες του ΕΚΑΒ να μεταφέρου σε φορείο τον έναν από τους τραυματίες τον οποίο στη συνέχεια μετέφεραν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ανοίγουν τον δρόμο για το ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρουν το συντομότερο δυνατόν τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο

Ο πανικός μετά την έκρηξη
Σε δεύτερο  βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr καταγράφεται ο πανικός που ακολούθησε αμέσως
μετά την έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και έως τη στιγμή που τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τραυματισμένο τον ίδιο και τους δύο ανθρώπους που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο. 

Το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου έχει αποκλεισθεί, ενώ έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στο δρόμο προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Οι ίδιοι ακούγονται να σχολιάζουν με έκδηλη την αγωνία και το φόβο όσα έβλεπαν να εκτυλίσσονται μπροστά τους, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν να αποκλείσουν την περιοχή, την ίδια ώρα που οι συνοδοί ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού έχουν σπεύσει να απεγκλωβίσουν τον ίδιο, τον οδηγό και τον συνοδό του από το αυτοκίνητο και να δημιουργήσουν γύρω τους μια ασπίδα ασφαλείας μέχρι να φθάσουν τα ασθενοφόρα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης