Βόλος: Έκρυβαν 250 γραμμάρια ηρωίνης στην πόρτα του συνοδηγού

Ο 65χρονος οδηγός είχε στο παρελθόν συλληφθεί επανειλημμένως για διακίνηση ναρκωτικών

Για να μην δίνει στόχο είχε μαζί του μια 41χρονη συνεργό του ένας 65χρονος με πλούσιο παρελθόν στις συλλήψεις για ναρκωτικά, που είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Όμως, δεν ξεγέλασε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ηρωίνη σε χρήστες στο Βόλο.

Με την βοήθεια συναδέλφων τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 65χρονος, το ακινητοποίησαν και το “χτένισαν” απ' άκρη σ' άκρη, ώσπου ανακάλυψαν την κρύπτη κάτω από την ταπετσαρία της πόρτας του συνοδηγού! Μέσα, ήταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 263,38 γραμμαρίων που αντιστοιχούν σε 2.600 δόσεις και ένα στιλέτο τύπου “πεταλούδα”. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και 1.090 ευρώ που βρέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων και προέρχονταν από τις πωλήσεις της ηρωίνης. 

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν έξι κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εντοπιστούν τυχόν άλλοι συνεργοί του 65χρονου, αλλά και η “πελατεία” του. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε στο ζευγάρι δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr