Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη στο πλευρό του Μακρόν

Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη στο πλευρό του Μακρόν

Ο Πιερ Γκουρντέν ανέβασε μια φωτογραφία του με τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας

Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη στο πλευρό του Μακρόν
Στο πλευρό του Μακρόν
στην μάχη των γαλλικών εκλογών τάχθηκε ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και γιος της κόρης του Αλεξάνδρας Πιερ Γκουρντέν.

Ο νεαρός που ζει και εργάζεται στην Γαλλία ανέβασε μετά τον α' γύρο των προεδρικών εκλογών μια φωτογραφία του με τον Εμανουέλ Μακρόν και εξέφρασε δημόσια την υποστήριξη του στον τότε υποψήφιο πρόεδρο. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος είχε παλαιότερα στενή συνεργασία με τον Εμμανουέλ Μακρόν, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός του Ολάντ και ο Γκουρντέν στέλεχος της εταιρείας πούλμαν FlixBus, στο πλαίσιο κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την στήριξη των μετακινήσεων με πούλμαν.

«Εµπρός!» στην πρώτη θέση, έγραψε ο Πιέρ μετά την επικράτηση του Μακρόν στον α’ γύρο των εκλογών όταν ανήρτησε στο προφίλ του την φωτογραφία «Αυτή, είναι η ιστορία του Μακρόν. Τα συστήµατα θα σπάσουν, οι παραδόσεις θα αµφισβητηθούν, οι συνήθειες θα σταµατήσουν, οι δοµές θα απλοποιηθούν, τα εµπόδια είναι απλές προκλήσεις. Εδώ παίρνουµε ρίσκο!» ήταν το σχόλιο που τη συνόδευε.



Λατρεία για τα Χανιά
Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, τα Χανιά.

Μιλά πολύ καλά ελληνικά ενώ από παιδί περνούσε τα καλοκαίρια του στο σπίτι του παππού του στο Ακρωτήρι με τα αδέλφια του, Χριστίνα και Γιάννη. Τα παιδιά έκαναν τα πρώτα τους μπάνια στο Μαράθι ενώ μετά τις βουτιές στη θάλασσα, «βουτούσαν» στα φρέσκα ψάρια και τους μεζέδες της ταβέρνας της περιοχής.





Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης