Πάτρα: Εμποδίστηκαν συμβολαιογράφοι να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς
Οι συγκεντρωμένοι είχαν μια ήρεμη κουβέντα με τις δύο συμβολαιογράφους οι οποίες δεν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα
Φορείς και πολίτες βρήκαν απέναντί τους οι δύο γυναίκες συμβολαιογράφοι που έφτασαν νωρίς σήμερα το απόγευμα στα δικαστήρια της Πάτρας με ειδικές άδειες για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24.gr οι συγκεντρωμένοι που δίνουν εδώ και μήνες αγώνα για να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, είχαν μια ήρεμη κουβέντα με τις δύο συμβολαιογράφους οι οποίες δεν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα για την διενέργεια των υποθέσεων πλειστηριασμού και αποχώρησαν μετά από λίγο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.