«Δεν είχαν ερωτική σχέση» λέει η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού

«Δεν είχαν ερωτική σχέση» λέει η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού

Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση - Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού

«Δεν είχαν ερωτική σχέση» λέει η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού
Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Τετάρτη ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια, μητέρα 3 παιδιών, μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται. Ο 38χρονος λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και έκατσε μόλις 5 λεπτά στο γραφείο του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε προθεσμία για να έχει ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική έρευνα. 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού. Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η δικηγόρος του 38χρονου, Βασιλική Μαρινάκη ανέφερε στο protothema.gr: «Ζητήσαμε προθεσμία ελπίζοντας ότι θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την ιατροδικαστή, που είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας όπως επίσης διορίσαμε και τεχνικό σύμβουλο. Δεν είχε ερωτική σχέση ο πελάτης μου με το θύμα, απλά ήταν ασθενής του. Εκείνο το απόγευμα δεν την είδε. Είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για επέμβαση, την περίμενε να πάει αλλά δεν πήγε».

Δείτε βίντεο: Ποια ήταν η 36χρονη μεσίτρια από την Θεσσαλονίκη
που φέρεται να δολοφόνησε ο αγγειοχειρούργος
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης